Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děvkaři a holky co jim věří?

Od: lek* odpovědí: 28 změna:

Ahoj, moje kámoška (kterou tak rochu miluju) někde před týdnem začala chodit s jednim děvkařem z druhý třídy, říkal jsem ji tisíckrát aby se na něj vykašlala že ji chce jen využít, ael ona mě furt tvrdila jak se milujuou atd. že jim to jen nepřeju... ale včera zamnou večer přijela že si s ní párkrát užil a pak šel za jinou, rozbrečela se mě u dveří a jestli u mě nemůže na jednu noc zůstat aby se vzpamatovala... na to jsem ji jen odpověděl že je to hnusná kur** a kdyby mě věřila že by se to nestalo a pak jsem zabouchl... jsem tu ale abych se vás zeptal jak by jste se v této situaci zachovali vy? a než mě začnete urážet chci vám říct že nenávidím ty holky co nejdřív šu*** a pak myslej proto jsem udělal to co jsem udělal..

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

13x
To, ze si za.ukala s jinym a s tebou ne, te stve, co? Jinak by ses nechoval jak blbec.
Asi jsi to nepochopil, ale ona nechtela s.kat, ona chtela, aby ji mel rad. To se nestalo, proto byla nestastna.
A ty se vubec neprohlasuj za nejakeho kamarada, kdyz se ti nekdo prijde vybrecet a vypovidat a ty ho nazves ku.vou a zabouchnes dvere. U me bys skoncil.
lek*
hodnocení

všechny holky jsou stejný.. pořád lezou za týpkama z posilky, a takovejma děvkařema a pak brečej..

doplněno 02.06.17 22:23: A navíc když někoho milujete a on chodí porad za tema spatnejma tak už jsem se na to nemohl dívat :(
doplněno 03.06.17 08:25: A navíc když někoho milujete a on chodí porad za tema spatnejma tak už jsem se na to nemohl dívat :(
elane

No tak byste mohl být vlastně rád, že přišla řada i na vás, protože ona že už pochopila, že jste měl pravdu. Ale Vy jí třísknete dveřma a sprostě vynadáte. Pokud Vám to udělalo dobře, užijte si to. Ale o ní jste přišel. :(

Já se divím, že jste nevyužil situace, když za Vámi přijela a řekla, že jí to nevyšlo... Vy jste měl šanci s ní to dát dohromady, když jste jí chtěl a tu jste promarnil. Kdybyste jí nechal u sebe a vybrečet jí na rameni, tak byste se jí zalíbil a měl u ní šanci. To vás nenapadlo?

doplněno 02.06.17 22:41:

A co má z toho, že jí vyhodil a nadával jí sprostě? No nic. Nebyli jsme u toho.

ducati

Tobě by nepřišlo jako sv*ňá*na vyjet po holce, co se ti přišla vybrečet na rameno jako kámošovi? Pomineme-li, že je možný, že když by tě brala jako kámoše, tak by si pak k tobě chodila pobrečet vždy? A proč myslíš, že bys z toho něco měl? Druhý den by ti napsala, že byla špatná z rozchodu a že s tebou chodit nechce.

elane

Když někoho miluju, tak mi jde o jeho dobro, chci mu pomoct a netřísknu mu dveřma před nosem.

eivlis*
Presne tak..Chtela jsem vlastne napsat to same, ale vidim, ze uz to bylo napsano a jen bych se kazdym slovem opakovala..-:)Co dodat..-:)

elane
hodnocení

10x

Pod slovem kámoš/ka si představuju někoho, kdo mi nezabouchne dveře před nosem, když se potřebuju vypovídat, že jsem udělala chybu. Kámoš by měl člověka vyslechnout a ne mu sprostě nadávat, i kdyby se ukázalo, že měl (ten "kámoš) pravdu.

Myslím, že jste si zabouchnul dveře hlavně sám sobě. Kámoška Vás prostě už nebude považovat za kámoše. Přišel jste o kámošku. :(

ducati

Pro něho možná lepší, že přišel o kámošku. Vždyť psal, že ji trochu miluje, tak k čemu by mu byla holka, kterou miluje jako kámoška?

lek*
Jn, sice mě to bolí ale musím na ni teď zapomenout..

lucka*
hodnocení

5x

Připadá mi to trochu jako provokace od někoho lehce zakompexovaného.. ale pokud je to jinak, tak se omlouvám samozřejmě ,)

ducati
hodnocení

3x

Nevím jak bych se zachovala, ale nedivím se tvému chování a měl jsi plné právo jí poslat pryč (ačkoli dost ostře, ale to se dá omluvit tvými city k ní), pokud je známé, že ten kluk je doopravdy holkař a není to jen tvoje domněnka a ty jsi jí varoval.

lek*
Jj bylo to ostrý ale bohužel jsem už nevydržel že ti zlý dostanou co chtěj a pak tu zůstanou ty normální aby to zaplatovali.. Jo ten tejpek je znamej ze strida holky jak ponožky.. Chodil s půlkou města ale bohužel když si holka mysli ze ho muze změnit..

hodnocení

3x

Zdravím. Slečna je jistě svéprávná a každý si musí své zkušenosti sbírat sám. Když přeskočí ta "správná" jiskra, mohou si druzí říkat co chtějí a myslet si každý může co chce..Ona získala zkušenost do života, byť negativní, ale jakým právem jí soudíte Vy? Chápu, že u Vás nenašla pochopení ani útěchu, ale to neznamená, že s Vámi by ji bylo lépe...Takže je dobře, že si dál půjdete vlastní cestou a Vy si budete hledat jinou...Možná Vám to dá více práce, než-li jí.. Urážet Vás určitě nechci, ale měl byste se zamyslet nad svými soudy..Ve Vaší situaci bych se cítila sice zraněná, ale zároveň bych byla i ráda, že slečna přišla právě za mnou..Ona i ta důvěra je důležitá a na omyly máme každý právo..Je to jen můj názor a pohled na věc.

fik
hodnocení

2x

Podle mě zbytečně agresivní,lidi jsou omylní a holky si často myslí že ty kluky láskou předělají..i když to třeba dobře ví co jsou zač. Ale nemůžu si pomoct,ale já bych se jí asi vytlemil do očí.

iz*
hodnocení

1x

Paráda! Kluk, který ji prý miluje, ji nemiloval. Kluk, kterého dosud považovala za kamaráda, který by ji měl v obtížích podpořit, nebyl (není) kamarád...

Jak jí teď asi je, co myslíte? Vyčítat Vám popsané jednání nebudu (na to byste si měl stačit sám), jenom doporučím se zamyslet nad tím, co znamená přátelství a kamarádství.

Jak bych se zachovala, je zřejmé z odstavců výše → kamaráda bych "ve štychu nenechala".

lek*
hodnocení

tak když ji tisíckrát varujete, ale ona na to kašle a pak brečí že vás neposlechla..

elane

A Vy jste nikdy neudělat to, od čeho vás ostatní zrazovali a před čím Vás ostatní (třeba rodiče) varovali? Nikdy jste nelitoval, co jste udělal? Tak to jste asi vyjímka. Mimochodem, kolik Vám je let? Asi budete ještě hodně mladej...

iz*

Už jste se někdy do někoho zamiloval? Vaše bývalá kamarádka ano. A věřila, že on se do ní zamiloval také, že tentokrát se zachová jinak. Nešlo jí o to se s ním vyspat, stála o vztah.

[Neznám zamilovaného člověka, který by v té době neměl "růžové brýle", který by nevěřil, že se všichni kolem (ti, kdo jej varují) mýlí, že toto je ten vztah, o který stál...]

Pokud jste ji v takovém případě nazval tak, jak jste ji nazval a nepodpořil jste ji ("zabouchl jste jí dveře před nosem"), nezasloužíte si označení "kamarád".

hodnocení

1x

Myslím, že se to stává a stávat bude, že uplakanou použitou dívku odmítne někdo, kdo o ni dříve také stál.

Do příběhu jste vložil slovo kamarádství, ale ono to ve skutečnosti bylo trochu jinak, že? Stál jste o ni, ale nevybrala si vás.

Děvče udělalo chybu, možná záměrnou, ale velkou. Vzpamatovávat se měla u kamarádky. Od muže s určitou hrdostí docela chápu to odmítnutí, i když mohlo být decentnější.

ducati

Možná, že ta holka ani o jeho citech nevěděla. Možná ji měl rád tajně. To na věci nic nemění,ano, ale já si nemyslím, že jí vyhodil proto,že si nevybrala na chození jeho,ale proto, že neposlechla jeho rady a on se na to už dál nechtěl dívat. A ještě ho vytočila, když k němu pak přilezla a chtěla mu brečet na rameno - poté, co neposlechla jeho rady.

vkcd
hodnocení

1x
No, a tady vidíte, proč nechtěla chodit s vámi. Protože jste ubohej hulvat.

hodnocení

1x

Jsem a asi zůstanu se svým názorem osamocená, ale myslím, že se zde v odpovědích klade důraz jen na kamarádství, ale poněkud se opomíjí, že i v kamarádství lidí opačného pohlaví existuje nějaký mužský a ženský prvek. Pokud to děvče přišlo za kamarádem, aby ji utěšil tělesně, tak bych možná nepoužila drsné slovo ku*va, ale jemnější synonymum pšunda. Pokud přišlo, aby ji utěšil slovem, tak mu celkem jasně dala najevo, že je jich kamarádství jen na základě "unisex", neboli že v něm nevidí chlapa. A to může mužského docela zabolet, urazit, naštvat...

Ad lek - všechny holky jsou stejný.. pořád lezou za týpkama z posilky, a takovejma děvkařema a pak brečej..
Chápu - to naštve. A ještě neposlouchají dobré rady "kamarádů" (co by taky rádi). Pak nezbývá, než na ně hezky naplno vykřičet, co jsou zač a bouchnout jim dveřmi před nosem.

Nebojte se, chlapče - ona si to pro sebe nenechá. Právě jste si umetl pěšinku.

mirex*
hodnocení

0x

To je nářez.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- to máte těžký - když se holka zamiluje, nevidí, neslyší - proto ještě nemusí být kur... ! - a Vy taky nejste zrovna výkvět slušňáka - spíš zhrzenej ješita. No, holt jste taky zamilovanej, takže situaci nedokážete posoudit nestranně a prostě žárlíte.

doplněno 03.06.17 00:19:

- oni ti "děvkaři" mají většinou osobní kouzlo, jsou hezcí, sebevědomí, chytří - proto se do nich holky asi zamilovávají - to je snadné pochopit - prostě přírodní výběr nejsilnějšího partnera.

doplněno 03.06.17 00:43:

ještě bych doplnila - muži později - zase v rámci přírodního výběru nejlepší partnerky - zavrhují ženy staré a nevábné a hledají si sličné a mladé - takže nějaká spravedlnost přece jenom existuje, máte-li pocit křivdy ! A muži jsou ve stáří vesměs hezčí, nežli stejně staré ženy, takže se satisfakce dočkáte, nebojte ...

Máte pravdu. Oni ti děvkaři si umí holku namotat komplimenty, hezkými slovíčky a mají nějaké kouzlo. To Vám asi dělá problém nebo se mýlím? Ale když dostanou, co chtějí, přestanou mít zájem a loví dál. Takže jsou to hajzlíci. To máte pravdu. Nemusí mluvit sprostě, ale slečny raní tím, co udělali, svým činem. Třeba Vy neumíte mluvit hezky slušně, ale zas nevyužíváte holky. Nebo se mýlím a umíte to. Neznám vás. Ale asi je nevyužíváte. Uvidíte, nějaká se najde.

doplněno 03.06.17 07:25:

Vy jste ji ranil slovem, děvkař činem. Slečna, ta vaše "kamarádka" přitahuje chlapi, kteří ji zraňují.

hodnocení

0x

Možná lepší užít si s "děvkařem", než takového kostelníka, jako jsi Ty.

Chápu, děvče se zmýlilo, chtělo toho kluka na vztah, a on si jen chtěl užít. Je to nemilé, ale stalo se. Není první ani poslední.

A protože dívka Tě měla za kamaráda, jak sám píšeš, šla si k Tobě ulevit, vylít srdce. A Ty jsi jí zabouchl dveře před nosem. Co si myslíš, že jsi? Tohle bys opravdu nazval kamarádstvím.? Že se, hochu, nestydíš.

Měl jsi jí pomoci se přes to dostat, minimálně ji vyslechnout. To kamarádi dělají. Ona to ze sebe potřebovala dostat. Nejsi kamarád, ale sobec.

Vím, že to jistě dost rozhodilo i Tebe, zvlášť, když jsi choval k té dívce určité naděje.

Asi zůstaneš sám. Protože tak to dneska, bohužel je. Těžko najdeš 20 letou panenku na růžovém polštářku.

A že dívka začala chodit s děvkařem z druhé třídy? To ať příště raději začne chodit s nějakým z první třídy, prvňáci nejsou ještě tolik zkažení. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]