Nejste přihlášen/a.
S manželkou chceme prožít 14 dní dovolené v Maďarsku. Rádi bychom sjednali to nejzákladnější cestovní pojištění, jen pro léčebné výlohy. Pojišťovny nabízejí pojištění zavazadel, odpovědnost, storna apod. a o to nemáme zájem. Poraďte levnou pojišťovnu, která nám může vyhovět. Děkuji Mirda
Máte kreditní nebo debetní kartu? Zeptejte se na příslušném peněžním ústavu na podmínky cestovního pojištění k té kartě. Bývají bezkonkurenčně nejlevnější, jen je nutné si pořádně ověřit, proti kterým rizikům jste vlastně pojištěn. Já s tím mám zatím jen dobré zkušenosti.
Co se ČSOB Pojišťovny týká, mohu jen obecně. Mám u nich několik pojištění a nemám výhrady. Bohužel nemám momentálně u sebe příslušné doklady, ale myslím, že zrovna to cestovní pojištění mám přes ČSOB debetní kartu.
Doporučuji si přečíst článek na ara.cz o cestovním pojištění, abyste měli představu o kvalitě pojištění a jeho výběru. Článek zde: ara.cz/... Jinak sám doporučuji pojištění ke kartě. Je opravdu nejlevnější a dostatečně kvalitní pro cestování po Evropě. Pokud banka nenabízí pojištění, tak bych klidně zkusil kontaktovat svou zdravotní pojišťovnu, jakou cenu nabídne.
Na pojisteni.9in.eu/... se dá spočítat různé druhy pojištění od různých pojišťoven mj, i cestovní a podle toho pak vybrat to které bude nejvíce vyhovovat. Nyní tam mají na cestovní pojištěni akci se slevou 20%.
Osobně se pojištuji na pojisteni.com/... Je fakt, že těch dvacet let, co to dělám, tak jsem ještě neměl žádné pojistné plnění, takže nevím, akorát jsem zatím platil. Pojišťovnu stejně poznáte až v té chvíli, kdy má dojít k plnění. Do té doby jen doufáte a věříte a ona slibuje a slibuje.. Ale určitě se stejně pojistěte. Třeba hospodu nemám pojištěnou dvacetpět let. Ještě se nic nestalo. Tak jsem ušetřil. Až se něco stane, už to vykryji z té sumy, co jsem nezaplatil, už jsem v plusu. Ale to je štěstí. To se nemá pokoušet. To se každému nepoštěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.