Ahoj Na Londýnském letišti mi zadržely bezpečnostní schránku s penězy,a chtějí dodat anti teroristický certifikát jinak ho s Europolem otevřou a za 10 dní zabavi.jenže cena je 43 590 usd to je asi 1milion 50tisíc korun.Jsem Elektromechanik nikdy tyto peníze nedám dohromady.smutný a paradoxní je ,si celý svůj rodinný majetek posilá má snoubenka která jako americká vojenská doktorka bojuje Síryi ve válečné zoně proti ISIS.I za ty zlodèje z Londýna!Každý den se bojím o jeji život měl jsem z doručeného boxu zaplatit jeji rezignační poplatek 17,500 usd to bez boxu zaplatit taky nemohu
Chybí mi více informací. Ta schránka šla poštou nebo jak? Jak byla deklarována celně? Mám zato, že posílání (i převážení) takovéto sumy peněz je nelegální. A posílat takovou sumu peněz místo běžného jednoduchého bankovního převodu je přinejmenším nezodpovědnost!
Na druhé straně neznám zákon, který by bezdůvodně umožňoval zabavení peněz, takže bych to viděl jako krádež. Ovšem anglické zákony neznám vůbec, takže i to považuji za možné.
doplněno 31.05.17 13:01:
@jedubaba: Tak nigerijské dopisy mě fakt nenapadly Ale i tak už je to vousaté, rok 2008
doplněno 31.05.17 13:03:
@trojkoruna: Snad jsi už z diskuze pochopil, že je to jen sprosté vydírání a vůbec se tím nemáš zabývat. Někomu bys skočil na návnadu
jedubaba*
No právě - tak letité, že málokdo vzpomene. Tak proč to nezkusit znova
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.