Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená levně?

Od: davidek9 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jaké stránky používátě při hledání dovolené a letenek? Kde to mají nejvýhodnější?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dovolenou až na výjimky nehledám, hledám extra ubytování (nejlépe booking.com) a popř. extra letenky. U letenek je to složitější, takže je to hledání na delší dobu a nevím, jak dobře poradit, když stejná letenka na jiný termín může mít klidně 100% rozdíl v ceně. Ale z poslední doby bych doporučil letenky hledat na eSky. Dá se tam najít i levné ubytování.

Naopak tolik propagované trivago mě docela zklamalo.

doplněno 30.05.17 16:20:

Domluva s poskytovatelem ubytování je dobrá věc, někdy to používám také, ale pokud hledám dobrý hotel, domluva je dost těžká a přes server je možné získat podstatně výhodnější cenu. Pochopitelně soukromý ubytovatel je schopný dát výhodnou nabídku.

iz*
hodnocení

0x

Já vyhledávám naopak → vytipuji si několik oblastí, potom si k nim hledám různé zajímavosti a vyhledávače mi zároveň se zajímavostmi nabídnou i různé tipy ubytování.

Neobjednávám přes žádné portály, domlouvám se přímo s poskytovateli ubytování. A teprve podle lokality volím dopravu. (Někde se dohodnete i česky, ale výhodnější je znalost některého "světového" jazyka.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]