Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krabička na prezervativ

Od: petruss odpovědí: 7 změna:
Ahoj :)
Nevíte kde bych mohl sehnat nějakou krabičku na kondomy - například ve tvaru srdíčka?
Diky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co něco takového? reklama-centrum.cz/...

hodnocení

1x

Durexy se prodávají v pěkných plechových krabičkách.

xantea.cz/...

vilik*
hodnocení

0x
Jako skaut jsem měl KáPéZetku v plechové tabatěrce. Ale za srdíčko bych se styděl, navíc ten tvar není k věci:))
Můžete navštívit šperkařství a zakoupit různě tvrzenou i zdobenou šperkovnici, i v dárkové podobě ve tvaru srdce:))
doplněno 28.05.17 19:15: Úspěšný mladý muž by měl mluvit přímo. Nač ty okliky?
Kosočtverec, super nápad:-D
jedubaba*

navíc ten tvar není k věci

Myslíte, že kosočtverec by "věci" odpovídal víc? *smich*

petruss
hodnocení

Diky za tip. Teď budu mít hloupý dotaz - kde se dá taková plechová tabaterka koupit? Nejlépe aby tam měli vice motivů/druhů na výběr.
U tamanu.
V trafice.

hodnocení

0x

Nevím, jak dneska, ale za mého dětství se kondomy prodávaly po /asi/ třech v kulatých plastových krabičkách, něco jako bonbóny Antiperle. Byly červené či světle modré.

A jak to vím? V naší vsi byla kasárna. Proto nebyl problém občas při vycházce s rodiči podobnou krabičku v lese najít. Vždycky jsem z ní měla velkou radost a mamka naopak hystericky ječela: Zahoď to, zahoď to!

Nakonec mě napadly ty Antiperle. Ještě pořád se dělají. Krabičku od nich dobře vymýt /mentol/ a pak se nechá jistě pro tento účel použít. Velikost by odpovídala. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]