Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má otázka směřuje spíše na cestovatele a ty co jsou zběhlí v hledání ubytování. V září jedu na 10 dnů do Francie - Chamonix a hledám levné ubytování. Problém je, že jedu sama. Dívala jsem se na booking, trivago, tripadvisor, a chci se zeptat, jestli někdo nemáte ještě nějaké další tipy, kde se dá přes internet sehnat levné ubytování. Řešením může být bydlení ve společných pokojích třeba po šesti, tam už by se dalo sehnat ubytování třeba za 7 tis., ale do toho se mi upřímně moc nechce. Nejde mi ani tak o vybavení pokoje, spíše o soukromí. Co myslíte, je reálné se dostat do částky cca 15 tis, popř. na jaké servery se podívat? Nemusí to být nutné hotel, napadla mě třeba hostitelská rodina, nebo něco podobného, jen nevím přesně kde hledat. Díky všem za rady k věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.