Nejste přihlášen/a.
Přístí rok bychom chtěli dovolenou prožít v Českém ráji, v chatce s WC, sprchou, s možností polopenze,v klidném prostředí.Jsme rodiče s jedním dítětem. Poradíte nám, kde se líbilo třeba Vám?
Děkuji. Jarka
Tak svá oblíbená místa Českého ráje jsem popsala s fotkami zde dejavu-clanky.estranky.cz/... - zejména překrásná cesta z Valdštejna na Hrubou Skálu a z Hrubé Skály na Sedmihorky musí nadchnout každého. Je tam však dost lidí, pokud tedy nejste takový blázen jako já, že si klidně vezmete dovolenou v prosinci a jedete tam. Velmi krásné a trochu klidnější je však Maloskalsko, doporučovala bych s dětmi spíše to, popis ode mne máte zde dejavu-clanky.estranky.cz/...
Hm, tak linky na klik nefungují, nevím proč, tak jsem je dala přes zkracovátko sem, zkuste kliknout zde
Maloskalsko http://zkracovatko.cz/98q
Hruboskalsko http://zkracovatko.cz/98r
my jsme byli v Českém ráji na pár dní letos v létě, ubytování v Lázních Sedmihorky. Jak popsali už výše, příroda je krásná a při procházkách jsme málokdy někoho potkali. Dá se jet i vlakem ke Troskám a pak pěšky zpět. Jak říkám, příroda pěkná, ale už dlouho tam nepojedeme. Veškeré služby byly otřesné. Měli jsme pocit, že provozovatelé hřeší na to, že je tam vše v podstatě z ruky a hodně lidí je odkázáno na jejich jídla, atd. Nejsem žádný zhýčkanec (tábory, vojna), ale nebudu dotovat arogantní chování personálu a u večeře si připadat jako ve studentské menze "za 10 kčs". Začátkem září jsme byli 4 dny u Krimmelských vodopádů za v podstatě stejnou cenu (bez benzínu) a můžu říct, že se to absolutně nedá srovnat. Je škoda, že (aspoň u mně) provozovatelé služeb mi na nějakou dobu znechutili výlet do krásného prostředí Českého ráje.
Loni jsem byla s manzelem a tremi detmi na dovolené v Českém ráji v Apartmány Kozákov apartmany-kozakov.cz/... . Všechno bylo bez problemů, apartmány byly čisté, přístup správce byl na jedničku a okolí apartmánů je překrásné. Jestli máte rádi zvířata tak naše děti ocenili králíky, kozy a ovce s kterými si mohli hrát... I cena byla přívětivá, 1200,- za jednu noc pro 5 lidí... no neberte to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.