Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhání osmičky pod zánětem

Od: chal odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, prosím vás, chci se zeptat, zítra mě čeká trhání osmičky, bohužel je tam i zánět..

ale zubař mě i přes to poslal na KUČOCH do Olomouce.

Dřívej sem zažil trhání zanícené stoličky, dostal jsem 5 injekcí a stejně jsem málem vyškrábal sedačku,

anestezie nefungovala, jednu 8čku už mi trhali a trvalo to skoro 40 minut, nedokážu si představit, zažít něco podobného jako kdysi a po delší dobu. Zubař mi nenasadil antibiotika, poslal mě rovnou trhat. Je to standardní postup? Díky

Už teď mám mžitky a to nejsem žádný měkota, to trhání pod zánětem bylo opravdu peklo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rimanka
hodnocení

2x

Pokaždé to nemusí být stejné,ikdyž je zánět.Vím o čem mluvíte.dnes by si měli snad poradit,aby to bylo bezbolestně.Antibiotika by hned nezabrala,chce to ven .Tak držím palce na zítra.

chal
26.05.17 10:02
hodnocení

Díky

hodnocení

2x

Na KUČOCHu se nemusíte bát, pokud budete mít štěstí, poproste o pana doktora Zbořila. Dával k ůlepšímu, že má 40 000 extrakcí! Mě dělal dvě osmičky, hned po sobě a nestačil jsem pomalu ani pozdravit, byly venku :) Trochu trápení bylo než se zhojily rány ale samotný zákrok byl profesionální.

chal
hodnocení

Teda musím jedině souhlasit, nejdříve to sice vypadalo jako řezničina na běžícím pásu, 4 sály/ambulance,

přidělená čísla a chodilo to jeden za druhým, doktor strašně příjemný člověk, samotný zákrok byl naprosto vpořádku, v porovnání s odpolednem po vytrhnutí. Olomouc můžu jedině doporučit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]