Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych od někoho poradit, zda se ještě něco dá dělat. Dostala jsem pokutu 1800Kč a na adrese trvalého pobytu nežiji už 7let, bydlí tam rodiče s kterými 2x nevycházím. A samozřejmě mě obesílaly kvůli té poutě, ale nebydlím tam tak jen to nemohla vyzvednout a samozřejmě se stalo to že pokutu šla k soudu a mám zaplatit ještě náklady exekuce 7735kč + tu pokutu. Jsem na mateřské a už mi z ní strhávají asi 223kč což je nic, tak se chci zeptat zda jde někde zažádat o zrušení těch nákladů té exekuce a ještě mi začli strhávat peníze aniž by mě kontaktovaly nebo napsaly, že mi budou tolika a tolik strhávat z mateřský protože o a to. Poraďte ))
Pokud jsem správně pochopila, bylo na zásilku pohlíženo jako by byla doručena. Sama jste měla podniknout kroky a o úhradu pokuty se zajímat. Pokud se záležitost předá právnímu oddělení pak naskakuje penále jedna radost. Mohla jste si na poště nechat změnit doručovací adresu, nebo nechat poštu dosílat na nové místo pobytu.
Z Vašeho dotazu mi není jasné jakým způsobem Vás měli kontaktovat a to nehledě na množství případů jakými je exekutorský úřad zavalen.
Děkuji Malvince za odpověď, ale ptala jsem se úplně na něco jiného, zda jde ty penále prominout a né a pokud ano tak co dělat. Jinak co jsem měla a neudělala, tak vím sama a nepotřebuji rozbor. Ale jinak děkuji
sharon, napadlo mně, co se zeptat u advokáta, za zeptání nic nedáte. Možná Vám někdo poradí fundovaněji. Sama cítíte, že se musí jednat a nic neodkládat. Pavla
Milá scharon, napadlo mně, konkrétně Vám pomoci, ve vaší situaci. Budou Vánoce, ať jste s miminkem v klidu. Možná mě zde někteří ukamenují, ale dejte sem na Vás kontakt, kam poslat peníze, a myslím, že Vám tady pomůžeme, každý nějakou částkou. Pavla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.