Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kdy doručit neschopenku?

Od: honza123* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Od včerejška (uterý) marodim. Do kdy musím zaměstnavateli odevzdat neschopenku? Vedoucímu jsem o tom telefonoval.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

0x

Následně po nahlášení zaměstnavateli.

honza123*
hodnocení

A jak to provést, když sotva dojdu na záchod a zbytek rodiny mě ignoruje.

Zalezi na domluvě.
Ja kdyz jsem nemocný na neschopence tak to nema kdo donést. Ozvu se do prace ze jsem nemocný, ale ze nemam jak donést neschopenku a donesu ji az pri navratu do práce. Popřípadě ji Donesu kdyz jdu z kontroly od lékaře.
doplněno 24.05.17 15:25: Proto rikam ze zalezi na domluvě. U me to zaměstnavatel akceptuje .
hnipirdo*

To ale zaměstnavatele nemusí zajímat a může se stát, že v případě nedodání neschopenky nemusíš dostat výplatu nemocenských dávek a z toho se opravdu pos... Máš možnost zaslat PN poštou, nebo ji poslat po spolupracovníkovi, když rodina na tebe se.. a taky máš určitě kamarády, kamarádky!

Spolupracovnik , posta , fax.
Hlavni je at mate neschopenku odevzdanou na konci mesice. At nemate v mesici zameskane smeny.
egaeg

Rodina vám odmítla hodit dopis do schránky? Tomu se mi nechce věřit.

jedubaba*

Do kdy musím zaměstnavateli odevzdat neschopenku?
Až budete moci - "Jasný návod, jakým způsobem nemoc v zaměstnání ohlásit, žádný zákon nedává. "

ekonom.ihned.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]