Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nemůžu se zbavit jednoho kluka, která asi nezná slovo ne. Chtěla bych poradit nějaký stylový stěr - prostě něco jak ho setřít, aby mi už dal klid. Něco co ho setře tak, že nezmůže na odpor, ale nic sprostého.
díky!
Pozor na kazdeho partnera, at uz je to zena nebo muz, kteremu nestaci rict ne. Je to patologicka uchylka povahy a muze byt dost nebezpecna, nejen obtezujici. Proto treba stolking je trestny cin, podobne jako psychicke tyrani, casto konci i napadenim. Zacne to nevinne a muze koncit tragicky. Pokud ma vek na to, aby to pochopil, reknete mu otevrene, aby neobtezoval nebo to ohlasite na patricnych mistech (skola, policie).
Já myslím, že kdyby sis před ním pořádně krkla či ještě lépe prdla, tak se nezmůže na slova ani na odpor a na nějaké rande s tebou si nechá zajít chuť.
Dobrý den, bez znalosti Vašeho věku či prostředí, kde se s chlapcem nacházíte, těžko poradit konkrétně. Také neuvádíte, čeho si ten chlapec žádá (i když určité tušení mám). Pokud jste hodně mladá, tak mu sdělte informaci, že si zatím nejste jistá svou sex. orientací, ale asi budete spíše na holky. Nebo mu sdělte, že partnera pro Vás vybírají rodiče a on by náročným výběrem neprošel. Případně mu sdělte, že se chystáte do kláštera (za jeptišku) a tam chlapci nemohou. A oblíbená je věta: "Já nejsem pro Tebe ta pravá a nezasloužím si tak perfektního kluka - musím Tě nechat jiným." Zdravím!
ono to bude chtít místní znalost... jak okolí, tak generace a konkrétního jedince.
Starší generace by použila: Půjdu s tebou na rande, až rozkvetou hrábě.
Plešatému by se dalo říci: Až ti narostou vlasy.
Nebo: To dřív krávy budou létat, než s tebou půjdu na rande.
A klasika: Ani kdybys byl poslední chlap na světe!
Ostatní vymyslí určitě něco lepšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.