Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám za nemoc?

Od: lubosek odpovědí: 6 změna:
Ahoj moje psychika je na bodu mrazu. Teď například jsem měl jít v sobotu na 2 akce. Jenomže sem si musel vybrat jen jednu, protože byt na 2 místech proste nejde.a samozřejmě jsem nešel nikam a pak jsem celou sobotu i dnešní den prosedel přemýšlením proč jsem nikam nešel. Byl jsem plný zlosti a nahnevany.
Takhle to mam porad. Když mě něco trápí, tak to nedávám najevo, ale uvnitř mě to uzira.
Da se to léčit? Asi to souvisí s psychikou

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lubošku, víš proč jsi byl naštvaný? Protože ti máma za tu pec, na které ležíš, nepřinesla buchty. Možná, že bys měl změnit jméno a jmenovat se Honza. :-D Není to žádná nemoc, je to lenora. Fajne, skoro dospělý se drží máminy sukně a pece, na které je teplo a bezpečně.*haha* A zůstane tam, protože mama-hotel je pohodlný! Jaký si to uděláš, takový to máš. Nikdo nic nezmění, nevyléčí, protože je to tvůj život, tvá rozhodnutí! *hej* Pokus se to pochopit! *bum*

iz*
hodnocení

0x

Lubošku, nehledejte rady od laiků, zásedně se obracejte na odborníky → osobně, nikoliv přes internet! Žádný laik ani žádný seriózní lékař nestanoví diagnózu přes internet (laik to neumí ani osobně).

Obraťte se na svého praktického lékaře, popiště mu podrobně situaci a on Vás podle potřeby vyšle k psychologovi nebo psychiatrovi.

martinaa*
hodnocení

0x
Ja se obavam, ze s neschopností se rozhodnout nebo neco pro to udelat a s tim spojene nastvanosti poradne nepomuze zadny lekar.
Otazka je, proc jsi nesel ani na jednu, kdyz jsi mohl. Muj tata me ucil, ze kdyz se nechce, je to horsi, nez kdyz se nemuze...

figurek*
hodnocení

0x

jj, porucha rozhodování.

Kdo ji nezná, ten neuvěří, jak obtížný a stresující problém je normálně otevřít skříň a vzít si košili.

Co s tím?

Košili vždycky berte první zleva, kalhoty první shora, ponožky ty první neděravé, pro denní program si předem připravte plán a tohoto plánu se pak důsledně držte.

Jo, dobrá odpověď, když je rozhodování hrozné, tak si hodťe korunou nebo tak nějak. Vesmír vždy odpovídá správně.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Vypadá to na nerozhodnost, nebo znuděnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]