Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl by se mnou někdo psát?

Od: julca1 odpovědí: 5 změna:
Ahojky, mam napsané 3 kapitoli knihy. Čtvrtou neopravenou . Korektura textu.
Pátou rozepsanou i námět na ni. Ale jelikož už nemam dost času nepišu. Psala jsem v dlouhodobé neschopnosti. Chtěl by někdo pokračovat? Chtěla bych vydat knihu přez šuplí.cz jako dárek sestrám k vánocům. Samozřejmě by byl spoluautor. Ideálně dívka kolem 20 až 23.let. Muže být i chlapec. Podrobnosti o knize pošlu. Kdo se nudí nebo se chce hnout z místa tak ať napiše. Ráda bych se s tou knihou dostala dál. Aby z toho něco bylo. Děkuji všem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nezlob se, ale na knihu nemáš. I když mě tady asi mnozí "sepsují", ty prohřešky k mateřskému jazyku se v nějakém románu prostě tolerovat nedají.

Nejprve se uč, případně studuj a až si budeš pevná v kramflecích, začni psát. Navíc máš velkou výhodu, že Ti dneska PC opraví chyby. To taková Boženka Němcová neměla, to musela být opravdu vzdělaná paní. Proto si jí vážím.

Dělej, co umíš. Když nezvládáš češtinu, nepiš. Třeba místo toho budeš umět hezky malovat, vyšívat, nebo vařit. A při dobrém vaření je jedno, že píšeš hrubky. To strávníci nebudou vědět. Při čtení knihy, bohužel, ano. Jaga.

hodnocení

3x

3 kapitoly

dost času, nepíšu

přez

Neééééééééééééééé - nechtěl !

doplněno 21.05.17 21:29:

@Julčo, opravený text knihy možná máte, ale v dotazu jste napsala hned 3 hrubky v prvních větách. Dál jsem to radši nečetl...

Spisovatel nemůže mít češtinu se znalostí dítěte druhé třídy základní školy.

iz*
hodnocení

2x

"Psavců" existuje dost, ale nevím, jestli by se někomu chtělo po Vás opravovat chyby. Navíc už by to nebyl dárek od Vás...

julca1
hodnocení

Opravené to mam od seminarky za 1
liska*

Já jen v dotazu našla 8 chyb*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]