Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je Voucher

Od: heterak® odpovědí: 4 změna:

Co je to VOUCHER. Nechápu.

cituji z jedné cestovky :

Zakupte voucher v horní části stránky.

Poté voucher uplatněte do 24 hodin od obdržení kontaktováním CK na telefonu: +420 731 471 198 nebo e-mailu: info@cksteeltour.cz.

Sdělte jména, příjmení, data narození cestujících osob, adresu, telefonní kontakt a kód voucheru.

CK vám zašle cestovní smlouvu, kterou je nutné podepsat a poslat obratem zpátky.

Při nesplnění výše uvedených podmínek voucher propadá.

Poté tam ještě píší že každá osoba musí mít zakoupený svůj vlastní voucher.

pepa.cz/...

pepa.cz/...

Zaplatím tedy 7990kč za 8 dní v Chorvatsku viz odkaz?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

je to poukaz

72mona3*
hodnocení

2x

Ano, poukaz či kupón. Asi to zní světově *zed* Mona

hodnocení

0x

Asi bych napsal přímo na cksteeltour dotaz,kolik by mne stál vybraný pobyt přímo u nich. Je to jistota po krachu několika slevových portálů.

hodnocení

Dokázal by mně někdo spočítat,kolik by mě to stálo kdybych jel sám na dovolenou viz odkaz do Chorvatska Baška? V termínu 15-22.7.?

Doprava:bus,polopenze

Spočítal sem to na cca 11000kč . Ale pořád tam plácají něco o voutcherech. Nerozumím tomu.

hyperslevy.cz/...

doplněno 21.05.17 16:48:

Pokud to dobře chápu tak si napřed od této cestovní kanceláře koupit dárkový poukaz na zájezd v hodnotě třeba 1000kč,ten vyplnit svým jménem a adresou a potom při placení se mi tato částka odečte od celkové ceny zájezdu?

Jestli ano,tak nechápu jaký to má význam.

doplněno 21.05.17 16:53:

A do těch 11000kč sem započítal 1 neobsazené lůžko/1990kč/týden. Nepíšou kolika lůžkové jsou pokoje,tak to je potom těžký

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]