Nejste přihlášen/a.
Co je to VOUCHER. Nechápu.
cituji z jedné cestovky :
Zakupte voucher v horní části stránky.
Poté voucher uplatněte do 24 hodin od obdržení kontaktováním CK na telefonu: +420 731 471 198 nebo e-mailu: info@cksteeltour.cz.
Sdělte jména, příjmení, data narození cestujících osob, adresu, telefonní kontakt a kód voucheru.
CK vám zašle cestovní smlouvu, kterou je nutné podepsat a poslat obratem zpátky.
Při nesplnění výše uvedených podmínek voucher propadá.
Poté tam ještě píší že každá osoba musí mít zakoupený svůj vlastní voucher.
Zaplatím tedy 7990kč za 8 dní v Chorvatsku viz odkaz?
Asi bych napsal přímo na cksteeltour dotaz,kolik by mne stál vybraný pobyt přímo u nich. Je to jistota po krachu několika slevových portálů.
Dokázal by mně někdo spočítat,kolik by mě to stálo kdybych jel sám na dovolenou viz odkaz do Chorvatska Baška? V termínu 15-22.7.?
Doprava:bus,polopenze
Spočítal sem to na cca 11000kč . Ale pořád tam plácají něco o voutcherech. Nerozumím tomu.
Pokud to dobře chápu tak si napřed od této cestovní kanceláře koupit dárkový poukaz na zájezd v hodnotě třeba 1000kč,ten vyplnit svým jménem a adresou a potom při placení se mi tato částka odečte od celkové ceny zájezdu?
Jestli ano,tak nechápu jaký to má význam.
A do těch 11000kč sem započítal 1 neobsazené lůžko/1990kč/týden. Nepíšou kolika lůžkové jsou pokoje,tak to je potom těžký
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.