Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utržený nehet

Od: tachosh* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Jsem truhlář a minulý týden jsem si pustil asi 120kg melaminu na palec u nohy... Je celý modrý, viditelná část nehtu je spojena s palcem jen přední hranou nehtu. asi 1 mm kůže. Zbytek nehtu je ukryt pod kůží a je na 100% zlomený ve hloubce asi 5mm. prosím o radu. děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

Rada je jednoduchá.

*bezim*Návštěva lékaře.

To vás to nebolí, že jste nešel hned?*nevi*

tachosh*
hodnocení

Právě že nebolí. Bolel asi 1-2 dny, ale pak to přešlo. na to že je zomený jsem přišel až včera, když už je to citlivé normálně, po prohmatání.právě k doktorovi se dostanu až v pondělí

amlim*
hodnocení

0x

Já bych to nechala přirozeně odrůst,když vás to nebolí. Nenechala bych se trápit,na chirurgii můžete očekávat stržení nehtu.Je na vašem rozhodnutí.

papene*

Ale co s tím nehtem, když ho má v kůži?To se mu tam může podebrat ne?

amlim*

No to už by musel k doktorovi,ale když to nebolí, radím podle sebe, já jdu až v krajním případě.

tachosh*
hodnocení

A přesně tohle jsou dva názory, které na to mám... Jinak pro pobavení, jsem se dneska do toho palce v ramci zákonu schvalnosti nakopl o schod... ale už zase nebolí*smich*. normálně se musím smát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]