Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o tom myslíte? Mám se obávat

Od: an6r3w* odpovědí: 2 změna:

Mám jeden problém, přes bazoš jsem se snažil prodat účet na blizzard. Dostal jsem sms, že si ho vezma za 3500, ale že chce první údaje a že si to změni a až poté pošle peníze. Řeknu si ok, uvidím. Vše jsi změnil a napsal mi že poslal peníze, 3 dny jsem čekal a peníze pořád nepřišly. Psal jsem mu, kde jsou peníze a napsal mi, že je odeslal a že nikdy s transakcemi neměl problémy. Počkal jsem ještě tedy do dalšího dne peníze pořád nepřišly. Další den jsem tedy psal na podporu s tím, že jestli mi účet nevrátí, že byl odcizen. Vrátili mi ho a asi večer přišla sms, že na mě podá trestní oznámení za utajování údaj nebo co, že jsem mu řekl, že účet nejde vzít zpět (ano tohle jsem mu vůbec nenapsal, tohle si vymyslel). Potom jsme se teda dohodli, protože jsem měl pochopitelně strach, že mu dám údaje a že když nemá peníze, tak počkám do příštích výplat. Potom mi nabídl, klíče k hrám a ať si je prodám. Tak jsem mu napsal ok, že to zkusím. No moc to nešlo, většina klíčů byla neplatná, takže většině zákazníkům vrátili peníze a nechali mi tam pár euro. (g2a stránka) Pak jsem mu napsal, že to nemá smysl, ať to tak nechá a ať mi zaplatí těch 2500. Řekl dobře další měsíc, tohleto bylo ještě v dubnu. Teď jsem mu psal, že jsou výplaty a že chci teda ty své peníze. Dělal mrtvého brouka 3 dny do doby než jsem změnil heslo k účtu, předtím ho k němu měl, dohodli jsme se tak, že až dostanu peníze, tak si to může znovu změnit a že to bude vyřešené. Dneska mi přišla sms, že už toho má dost a jestli mu nevrátím 13e, z těch prodejů klíčů, tak mě zažaluje... Nevím jak se zachovat, mám se obávat. Je mi teprve 18 a mít záznam v trestním rejstříku, tak to bych mohl, tak akorát skočit z nejbližšího mostu, konec života. Nikde vás potom nevezmou do práce atd. M8m trochu strach. Díky za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

2x

Já teda neznám jediného svéprávného člověka, co by se chtěl soudit kvůli pár stovkám, pokud to vůbec je možné. Jestli jsem z tohoto textu pochopil správně, dotyčný nemá nic, ani účet, ani klíče a Ty máš 13 euro a svůj účet. Za mě by bylo asi fér vrátit, co mi poskytl a dál se nebavit. Jinak předpokládám, že v podmínkách, se kterými jsi při vytvoření účtu souhlasil je něco o tom, že vlastníkem účtu a všeho, co se na něm nachází je Activision Blizzard a není dovoleno s ním obchodovat.

an6r3w*

Klíče má, 13e mám já, řekl jsem mu, že mu je klidně pošlu zpět. Neozval se. A ano máte pravdu, nesmí se obchodovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]