Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení fondů

Od: spacer* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,před půl rokem jsem se nechala ukecat svým bankéřem a založila jsem si spoření Domácí a zahraniční fondy. Jak to mohu zrušit? Je mi to k ničemu. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zeptejte se znovu toho svého bankéře a nenechte se znovu ukecat, třeba argumenty, že to nejde apodobně. Jde to a on to moc dobře ví. Ale bude se neuvěřitelně kroutit, protože při zrušení za tak krátkou dobu by patrně musel vracet část své provize nebo možná i celou.

qwert
Pletete si produkty. Fondy (předpokládám, že tazatelka myslí podílové fondy) jsou placené při nákupu a při prodeji, takže čistě z pohledu finančního prospěchu je pro bankéře výhodnější, když nákupy i prodeje proběhnou co nejrychleji po sobě.

hodnocení

0x

Nemyslím, že je to k ničemu. Jsou to peníze na důchod. Peníze ve fondech mají miliony amerických důchodců. Pokud je chcete utratit za blbosti teď, je to Vaše volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]