Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec insolvence ,návrh na zastavení exekuce

Od: prochazk odpovědí: 4 změna:

dobrý den mám prosbu skončila nám insolvence kde sme zaplatily 100 procent dluhu podali sme žádost na osvobození od placení pohledávek kde nám soud vyhověl po obdržení osvobození se přihlásily dva exekutoři a chtěj peníze chci se zeptat exekutorům se v tomto případě má poslat návrh na zastavení exekuce ale nevíme co tam napsat jak to podat atd na internetu je plno vzorů ale nenašli sme konkretně vzor nebo co má obsahovat návrh na zastavení exekuce po insolvenci a po osvobození od placení pohledávek děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Exekutorům je třeba zaslat Návrh na zastavení exekuce a přiložit k tomu i Rozhodnutí o osvobození od placení zbylých dluhů. Dobře popsáno je to zde a je zde i dobrý vzor který můžete použít.

abivia.cz/...

prochazk
18.05.17 15:42
hodnocení

děkuji

hradfrantisek
hodnocení

0x

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat,jak mám postupovat.V lednu 2019 jsem úplně zaplatil svůj dluh-195.000 Kč tím.že jsem prodal nemovitost.Bohužel insolvenční správkyně mi počád strhává insolvenci z platu.Jak mám postupovat,aby mi správkyně zastavila srážky z výplaty?Děkuji za odpověd´.

Hrad František

mgrjanprihoda
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]