Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dar mamince za narození syna?

Od: plejtvak odpovědí: 20 změna:

Ahoj všem, příští týden očekáváme narození syna, možná to bude už každým dnem:) Bude to naše první dítě.

Chci se zeptat na tipy, co koupit mamince jako dárek za narození syna, máte nějaké tipy co jste kupovali nebo dostali vy? Děkuji za každou radu, nějaký šperk nebo něco originálního? :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj.
Maminkám se kupují ponejvíce šperky.
Zlaté řetízky s přívěsky,prsteny,náušnice.
Celou sadou nic nepokazíte.
Tady jistě naleznete :)
sperky.cz/...

kvetik*
hodnocení

0x

Ahoj, já dostala za syna i za dceru prstýnek, kde je z vnitřní strany vyryté datum a jméno dítěte. Kvůli práci je nemůžu nosit na prstech, tak je mám pověšené na krku na řetízku. To bylo od manžela.

Od širší rodiny jsem dostala "poukázku" na volný den.

eivlis*
hodnocení

0x
Ja nemam rada zadne sperky a manzel to vedel.. Pri navratu z porodnice domu me cekala obri kytka a uuuuzasna svickova na smetane, ktera me potesila vic nez cokoliv..-:)Jestli ma vase zena rada sperky,tak to urcite potesi..

hodnocení

0x

Při narození dcery jsem dostala zlatý prstýnek, při narození syna už jen stříbrný, ale zase s českými granáty.

Myslím, že by bylo nejlepší, až se malé narodí, vzít maminku za ruku a vklouznout s ní do prodejny klenotů. Ať si vybere sama, co se jí bude líbit. Mluvím za sebe, od manžela se mi líbily všechny dárky, ale ten zlatý prstýnek za dceru právě moc ne. Má velký modrý kámen, navíc položený na šířku. Sama bych si vybrala bez kamínku.

Proto je nejlepší jí dát pusu a vypustit ji mezi vitríny. Pokud je to správná ženská, určitě se jí něco zalíbí. No a Vy to zaplatíte. Jaga.

vanad1*

A co dostane otec? Ten asi neexistuje, jen je dobrý na placení. To je tedy mazec.

Otec nedostane nic. Vyrobit potomka není žádné riziko, je to příjemná činnost. Matka při porodu vytrpí bolest, může i přijít o život, dlouhé měsíce se "tahala" s břichem, zpočátku možná i zvracela, zaslouží si pravý diamant nebo zlatý šperk *smich*

A co by chtěl? Ten si pár minut užil a mamka to pak 9 měsíců odtahala. To je trochu rozdíl, ne?:-D

vanad1*

Pak by bylo lepší si snad ani neužívat, když vidím tu touho po šperku. Jak jsem napsal, zlatokopky. Pokud otce dítěte pasujete na pouhého účastníka, tak to musí být nádhera. A na stavbu domu reakce žádná, že? Celkocvě asi mužům padají peníze z nebe. Nechme nesmyslné feministické propagandy. Pokud bude otec chtít, obdaruje a platí to i opačně. V každém hezkém vztahu. I já to tak měl a obdarovali jsme se oba navzájem. Bez urážek, že jsem si snad užil a manželka údajně něco odtahala. Ono to pak něco o vzájemném vztahu napovídá. Víte? Pardon, nevíte..

martinaa*
Pry udajne neco odtahala... :-D... v osmem mesici k tomu muzu podotknout, ze kdyby blbost nanasela...
Nastesti pritel nic nestavi ani stavet nebude a byt jsme vybrali spolu. Skvely a empaticky chlap.
vnvx
Jestli vy nejste zapšklej, protože vás žádná pořádná ženská nechce. :D
vanad1*

Musíte konkretizovat svou odpověď, na koho to směřujete.

babojago, co kdyby se vám narodilo třetí? :-D Jaký by to byl prstýnek? ;)

Asi by to byl kroužek ze železa.*tanec*Jaga.

Nebo ten plastový pro slepice. *smich*

hodnocení

0x

Kupte mamince krásný dárek i kdyby to byla dcera, nebo to by nedostala nic? *sok*

hahanaj*
hodnocení

0x

Já dostala zlatý prsten -jistě víte sám co by manželce udělalo radost

hodnocení

0x

A kromě dárku ještě zasaďte strom! ;)

doplněno 18.05.17 15:34:

Maky, tak tak. Ale víte co? Znám rodinu, kde mají za každé dítě strom. Na balkoně, v květináči. Tuhle jsem se na ně dívala a oni povídají... tohle je Péťův dub... a tohle Johančina bříza. Vedle sebe stál velký květináč s asi metr vysokým dubem a menší květináč s menší břízou, přesně jako ty dvě dítka, starší Petřík a mladší Johanka. Skoro jsem uronila slzu *srdce*

a postavte dům:-D

doplněno 18.05.17 19:20:

naufraqa, s těmi stromky v květináči, to je milé :)

tondac*
hodnocení

0x

Co novou valchu, látkové plínky a set tesu otcovství? :)

Originální by to určitě bylo ... ;)

hodnocení

0x

A nestacila by lahvinka slivky?

Jaký dar mamince za narození syna?

hodnocení

0x

Zlatým šperkem nic nepokazíte a nevěřím,že existuje žena,která by nechtěla šperk. Já jsem dostala za syna zlatý prstýnek a za dceru zlaté náušnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]