Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostane se sperma přes látku?

Od: lenatka* odpovědí: 5 změna:

ahoj chtěla jsem se jenom zeptat jestli je možné aby se sperma dostalo třeba přes kalhotky.Může se stát že když má holka kalhotky,tak aby se pžes ně dostalo sperma a ona otěhotnila?hrozně mě to zajmá tak děkuju za odpovědi :)

doplněno 17.11.09 18:59:

ještě bych chtěla doplnit když na to místo potom rychle nakapu citron tak jestli je to možné aby se tam dostali.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Až měsíční návštěva ukončí tvoje strašné trápení, zamysli se a realizuj antikoncepci. Možná, že hned ne, jsi-li hodně mladá, ale aspoň se informuj o tom, jestli bys ji měla a mohla používat. *hi* A taky se ty i tvůj přítel zamyslete nad pánskou ochranou.;) Mělo by to být tak samozřejmé jako hygiena všeobecně.*modla*Udělej všechno pro to, ať se takhle nemusíš děsit polovinu života.

hodnocení

0x

Vzhledem k povaze spermatu je to možné. Pravděpodobnost otěhotnění bude ale mizivá. Napříště si to trochu víc kontroluj ;)

petr123*

No řekl bych že by to musely být sakramentsky vytrvalé spermie s velkou oblibou v maratonech, aby tak velkou vzdálenost (s ohledem na jejich velikost) v nepřátelském území zvládly a na konci měly ještě dost sil na splnění úkolu ;)

Podle mě je to vyloučené.

churij
hodnocení

0x

Neriskuj to. Následky takového jednání by byly nenávratné!

lerak*
hodnocení

0x

Vzhledem k počtu spermií v kapce ejakulátu, když otěhotnění stačí jediná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]