Nejste přihlášen/a.
Leno, nejsi-li schopna sama zahájit konverzaci, nezahajuj ji → nevěděla bys, jak v ní pokračovat, což by vyznělo ještě hůře než "trapný" začátek.
Chceš-li někomu napsat (nebo s někým začít komunikovat), je potřeba vyjít z toho, co znáš → co o dotyčném víš. Z nás toho chlapce nikdo nezná...
Jestli se zajímá o fotbal, začni třeba tím fotbalem. Ale jenom v případě, že o fotbale něco víš. Jinak to dopadne, jak píši výše.
Hezký večer
Nestrachujte se kdyby oslovení "na poprvé" vyšlo trapně, někdy je i přez to lépe oslovit máte-li velký zájem, neboť v podstatě ještě nevíte "co je to za člověka" a může být, že to třeba bude zrovna "vaše krevní skupina" zkrátka třeba si budete rozumět a pokud ne, nic tím netratíte, třebas prožijete "trapnou chvilku" ale co, život jde dál a "hlavu vám za to nikdo neutrhne" Stalo se mi a není to tak dávno , oslovila mně jedna úplně neznámá žena (nechci-li si s ní zatančit) já souhlasil (ačkoli jsem jí varoval že jsem v podstatě dost špatný tanečník
) a od té doby jsme zůstali dobrými přáteli, když mi pak zpětně řekla že se při oslovení cítila trapně musel jsem jí přerušit, nic trapného na tom nebylo, co by na tom vlastně mělo být trapného? Že někoho oslovíte nebo on osloví vás? Buďto si porozumíte a pak nebude problém anebo ne a pak se zase nic neděje, chápete, není co ztratit
Zkuste to třeba tak jak radí přede mnou, stačí třeba jen krátká větička, bude-li zájem z jeho strany tak se chytne a "pomůže vám" "jak dál" nebojte, no a pokud "nepomůže" tak se "vůbec nic neděje" vyjma že přijdete o pár minut svého času...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.