Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetická rezonance a biopsie

Od: babusa* odpovědí: 5 změna:

Hezký den všem,dceři 44 let se objevily na klíční kosti bouličky,byla na ultrazvuku,naštěstí jsou tukové,udělali jí ultr.i břišní orgány.Na ledvinách a játrech má asi hemangiomy nebo něco tam prostě má,poslali ji na magnetickou rezonanci příští týden.Byla i na mamografii,tam byla poprvé.Taky tam něco má,asi uzlinky a nevím už co,tak pro jistotu ji posílají na biopsii,na tu jde v červnu.Já chodím na mamo každý rok,taky mám něco jako ona od doby,co tam chodím.Chtěla jsem se jen zeptat,za jak dlouho jsou výsledky z MR,jestli hned nebo to nějaký den trvá a to samé za jak dlouho jsou výsledky po biopsii.Jen doufám,že všechno bude dobré,ale nervy a strach mám velký.Díky všem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Shodou okolností jsem dnes byla na magnetické rezonanci a rentgenu páteře, v nemocnici v O-Vítkovicích. Výsledky z rezonance budou za 4 pracovní dny a rentgen zítra.

hodnocení

0x

Já na MR byla včera a výsledky trvají týden - řekli mi, že se mám týden po vyšetření objednat k lékaři. Ale myslím, že jde-li o něco akutního, jsou schopni analyzovat snímky daleko rychleji.

Strach nemějte, nic jím neovlivníte a nezměníte, akorát ho můžete přenést na ni - a to nechcete ;)

babusa*
hodnocení

Strachu se nezbavím,ale před dcerou se chovám normálně,jen jsme to probraly,když mi o tom řekla a už se na toto téma nebavíme,na MR pojede do Pardubic,protože od nás nejblíž je Jihlava,ale nemají volný termín,tak ji objednali do PU.Kdyby to "hořelo",nečekala by na MR měsíc a na biopsii by ji hnali hned a ne taky po víc jak měsíci,na mamogr.byla v květnu.biopsii dělají u nás v nemocnici.To jen já mám brouky v hlavě,bavíme se a chováme normálně-spíš o tom nemluvíme.Mně jen zajímalo,kdy bývají výsledky po těch vyšetřeních,MR má 23.5. a my zrovna jedeme 27.5. do termálek na Slovensko a za 4 dny po biopsii v červnu do Chorvatska,tak jestli do těch odjezdů už bude něco vědět ona a i já.Jedeme sami s mužem,dcera někam jezdívá v červenci,to hlídám pejska,tak se tak střídáme.

hodnocení

0x

Byla sjem 2x a po každé za týden

vnvd
hodnocení

0x
Biopsii tipuju tak na 1-2 týdny. Takže před odjezdem to podle mě vědět nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]