Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy začne fungovat antikoncepce?

Od: adel odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dnes mám pátý den menstruace a začala sem brát antikoncepci. Zajímalo by mě, za jak dlouho můžu začít souložit, aniž bych se musela bát těhotenství?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Adelko, máte přece příbalový leták v krabičce s prášky. Přečtěte si ho hodně pečlivě!

fnvx
hodnocení

0x
Přečtěte si příbalový leták! Pokud vím, tak se musí začít brát 1. den menstruace, takže jestli jste začala 5. den, tak ji teď budete brát měsíc úplně zbytečně.

iz*
hodnocení

0x

Myslíte, že Vám cizí lidé odpoví lépe, než Váš lékař, lékárník či příbalový leták? Podle mne jste začala brát pozdě, ale zkonzultujte to s výše uvedenými.

iv®
hodnocení

0x
Doporučuje se ještě jiná antikoncepce prvních sedm dní cyklu, za předpokladu že jste užila první tabletu první den cyklu. Což není váš příklad. Takže bych určitě pockala na sex bez jiné ochrany až po dalších mesickach.

hodnocení

0x

Ušetřete za antikoncepci a nechte přírodu působit. Vložení uměle oplodněného vajíčka do dělohy ženy, která nemůže otěhotnět, stojí 65.000 Kč.

fnvx
Tím chcete říct, že má otěhotnět, porodit a to dítě darovat nějaké ženě, která tím ušetří 65000? A jinak si přijdete ok?

enias*
hodnocení

0x

V příbalovém letáku budou určitě dostačující informace nebo se zeptej svého gynekologa. Takto na dálku se blbě radí, hodila by se alespoň název antikoncepce.

tondac*
hodnocení

0x

A máte partnera, kterému můžete věřit? Nebylo by vhodné použít i prezervativ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]