Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se naučit SAP?

Od: jiriziegler odpovědí: 5 změna:

Kde se nejlépe naučit v programu SAP? Máte nějaký tip na videa či nějaké blogy, stránky? Díky. Jirka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

0x

Z dotazu je cítit, že to má být zadarmo, že... Základy z knih a ytb, později pracovat jako součást podpůrného týmu ve spolecnosti a postupně se vypracovat na seniora. (Imhi, nemyslím si, že je v dnešn8 době rozumnr orientovat se na sap...)

jiriziegler
Na co byste se tedy orientoval vy? V čem vidíte perspektivu?

iz*
hodnocení

0x

V zaměstnání. Proškolení je povinen zajistit (i uhradit) zaměstnavatel.

hbcd
hodnocení

0x
SAP je tak variabilní, že nemá cenu se učit něco jen tak. Má smysl se zaucit na konkrétní místo u konkrétního zaměstnavatele.

hodnocení

0x

Před 6 roky jsem nastoupil do nového zaměstnání, kde jsem se poprvé v životě seznámil se SAPem ( pracuji jako technik kvality ve strojírenství ). A aby to nebylo málo, SAP je v němčině a německy jsem neuměl nic. Po týdnu se SAPem jsem měl v hlavě zmatek, ale postupně se to zlepšovalo a bylo to lepší a lepší. Asi za 2 měsíce užívání , jsem se s tím zžil a nedělá mi žádné potíže. Poradím Vám toto..., místo spoléhání na nějaká videa se učte od svých zkušenějších kolegů, tak jak jsem to dělal já. Jedině tak se to naučíte. Dnes po 6 letech práce, jsem to já kdo předává zkušenosti mladším kolegům. Takže asi tak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]