Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní pohotovost Spálená (Praha) zkušenosti

Od: inka123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, byl jste prosím někdo v poslední době na zubní pohotovosti v Praze ve Spálené? Začal mě teď jako na potvoru bolet zub, chtěla jsem jet na pohotovost, ale sestra mě od toho zrazuje, prý tam byla minulý měsíc dvakrát a vždy tam bylo hodně lidí a odcházela třeba po hodině a půl bez toho aby někoho vzali...tak raději vydržela do pondělka. Máte stejnou zkušenost? Případně který den a hodinu jste tam byli? Nechce se mi tam tam celý den/noc čekat, ale prodloužený víkend se mi zároveň nechce trávit s bolestí. Moc děkuji

doplněno 08.05.17 13:45:

Děkuji všem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslím že to s Vaší bolestí ještě není tak akutní protože to byste se tady nevyptavala a nehledala důvody pro a proti.
Byla byste ráda za jakoukoliv pomoc.
Já musel před pár lety večer na Silvestra na pohotovost,jeli jsme 50 km,cekal jsem ve frontě asi tři hodiny a nezajímalo mě nic jiného,nez kdy ta bolest skončí.
Samo od sebe se to nezlepší,takze mé doporučení je,na tu pohotovost zajít
inka123
hodnocení

No hlavně, že myslíte... ona je pohotovost a pohotovost. Ve Spálené berou i samoplátce, kteří normálního zubaře nemají a chodí tam na ošetření, dle diskuzí je tam běžná čekací doba 6 a více hodin na což skutečně nemám, radši si vezmu prášky na bolest a počkám.

paw*
Byl sem. Je to par let. Prijel sem ve 3 rano, cekal 30 min a doktorku sem strasne obtzoval. Takova reznicina. Ale pomohlo to.
Pohotovost je od toho, ze kdyz ani prasky nezabiraji, tak zub vyvrtaji. Ale nezablombuji, jen pomohou od bolesti. Od blomb mate sveho zubare.
inka123
hodnocení

V noci je to asi nejlepší, jen se pak musíte mít jak dostat domu. Já vydržela s prášky do neděle odpoledne, čekání 2 hodiny (což jde, ale nejela jsem do Spálené, ale do Krče, kde přede mnou bylo 11 lidí), vyvrtání, které bolelo více než samotný zub předtím nacpání nějakých dvou směsí a stále šílená bolest. Zubaře jsem se ptala, zda je to v pořádku a prý je to normální... to přestalo až po 6 hodinách, ale pořád to bolí, jen ne tak děsně. Tak jsem zase z pohotovosti na nějakou dobu vyléčená, teď jen doufám, že s tím moje zubařka něco udělá (pokud možno zítra) a já budu mít od bolesti klid.

hodnocení

0x

Byla jsem tam před 4 lety ráno a byli tam hrozně nepříjemní. Jak sestry, tak doktor. A to jsem šla hned na řadu. Zubařovi hrozně smrděly ruce od kouře a ještě od něčeho neumyté. Měla jsem pocit, že od WC. Asi mi to málokdo uvěří, ale je to tak. Ale pomohl mi. Jeho ruce jsem ale cítila celý den. Aspoň rukavice si vzít mohl.

inka123
hodnocení

Dobrý den, a víte, že uvěřím... Nakonec jsem jela na pohotovost do Thomayerovy nemocnice a pak doktor nebyl o nic lepší než popisujete, rukavice slovo neznámé a vzhledem k tomu, že tam nikde nebyl ručník (ani papírový) o hygieně nemám také valné představy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]