Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kryptoměna, znáte někdo?

Od: suzymon® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Asi tady nebude hodně lidí co o tomhle byznysu něco ví. Ale přesto se zeptám. Někdy se tady objeví otázky jak nejlépe investovat. Tak se teda ptám také, šli byste do tohohle? Nebo je tady dokonce někdo, kdo už investoval do této instituce? A jaké má zkušenosti? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

satak
hodnocení

0x
Jako registrovanému rádci,by vám to mohlo být jasné...
zpravy.e15.cz/...
hodnocení

No nevím teda co s tím má dělat má registrace tady, ale budiž. Tenhle článek jsem četla, ale existuje jich spousta na toto téma a informace nejsou všude stejné. Já myslela že tady je někdo kdo má vlastní zkušenost. Ono to není tak jednoznačné jak se na první pohled zdá. Já jsem se podívala i na "Viki", kde je to suše vysvětlené v číslech, grafech a principech. Asi to je byznys budoucnosti. Já chtěla spíše znát jak se na to dívá někdo, kdo trochu rozumí těmto financím, nebo obchodování na burze. Ale i tak děkuji za odpověď.

doplněno 22.12.17 15:59:

Tak zde jsem se o BTC začala zajímat poprvé. Nic jsem o nich nevěděla a tak jsem založila tuto otázku. Jak vidíte, odpověděl mi pouze 1 uživatel a ne moc erudovaně. Nikdo jiný nereagoval, i když mou otázku vidělo kolem sta lidí. No a já jsem do toho šla. V té době stál 1 BTC 1.500 $ A dnes, jenom 7 měsíců od té doby, kdy jsme momentálně asi tak uprostřed jeho pádu, je jeden BTC kolem 11.000 $ Takže i kdyby klesl na 8.000 $ je jasné, že jsem nemohla prodělat. A hlavně, já čekám, neprodávám, protože nemusím.

Tak to jenom aby bylo vidět, jak se doba mění a co je pravda a co jsou jenom strašáky.

danys*
Jste nejlepší, chci byt jako vy! Asi prestanu investovat do nemovitosti a tu kryptoměnu taky hodně rychle nakoupím!
doplněno 22.12.17 22:26: Obdiv lidem,kdo tomu věří a ty prachy do toho vlozí. Já na to koule asi mít nebudu :-D
hodnocení

Danys, nemovitosti rozhodně nezatracujte. Ale když jste "nováček", můžete zkusit určitou částku "obětovat" do této "měny". Takovou, kterou můžete úplně v klidu oželet. Tak jsem to udělala já a opravdu vůbec nelituji. Ale je třeba se velmi dobře informovat jak na to, abyste se nenechal napálit lidmi, kteří už dneska dost vydělávají na neznalosti druhých lidí, kteří se pustí do něčeho, co jim není 100% jasné. Na to pozor. Ale jde to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]