Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trajekt na Rab

Od: fredys odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

Plánuji letos s přítelkyní po asi osmy letech dovolenou na blind na Rab v půlce června.Jelikož nemáme moc financí,tak zjištuji aktuální ceny a docela mne zarazily obravdu velké nesrovnalosti při hledání cen trajektu na ostrov z městečka Stinica.Projel jsem asi prvních deset odkazů a ceny se pohybují od přijatelných cca 400kč komplet s vozem až po radost kazících cca 1400kč za jednu plavbu.Přitom se na každé té stránce ceník tváří jako ten oficiální.Samozřejmě jsem i kontroloval aktuálnost.Je zde tedy někdo kdo je na Rab-bu jako doma a má čerstvé info jaké jsou nyní ceny?Před 8 lety jsme byly na Pagu a myslím že cena byla kolem 500kč.

předem díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Vždy musíte hledat přímo u zdroje. Na internetu se přiživuje spousty zprostředkovatelů. Osobně vždy hledám přímo kořen. V tomto případě jadrolinija.hr/... .

fredys

Děkuji moc,tuto stránku jsem původně ani nenašel.Bohužel se na ní moc neorientuju :(mužete mi napsat kolik tedy stoji v červnu trajekt ze Stinice na Rab:2 osoby a osobní auto.Děkuji za trpělivost...

mp*

Je fakt, že Jadrolinia tam asi nejezdí. Ale našel jsem toto: putovnica.net/... Jdu to studovat.

doplněno 04.05.17 23:27:

Tady jsou ceny:

doplněno 04.05.17 23:29:

Nejsou - neumím vložit text Doc. Ale na těch stránkách se to dá dohledat.

lucky*
hodnocení

0x

Zdravím, zde je odkaz na ceník a jízdní řád na celý rok rapska-plovidba.hr/...

Užijte si to tam, je tam opravdu krásně.

fredys

Děkuji,na tyto stránky jsem taky narazil.Ještě jedna věc,počítá se zvlášt auto plus 2 osoby...chápu to dobře.

lucky*

Zdá se, že to chápete dobře. Ale pokud byste si kupoval lístek, řekněte na pokladně, že platíte auto, řidiče a jednoho spolujezdce. Když jsem tam byla před lety a řekla to takhle, tak mě poučili, že řidič je ceně auta. Podle ceníku to už možná zrušili, ale když to člověk nezkusí...

fakices
hodnocení

0x

Minulý rok tam a zpět v plné sezóně za cca 1000Kč. Takže nic se nezměnilo. Ale mít málo financí a jet na ostrov? Mě tam stačilo být den a zase jsem jel na pevninu.

fredys

Díky moc všem,to je rozumná cena.Těch skoro 3000 tisice co někde píšou za cestu a zpět by nás asi přimělo zůstat někde na pevnině ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]