Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ošetřit vodu v koleně?

Od: vanasi® odpovědí: 5 změna:

Ahoj,já jsem byl vždycky pevnej a po doktorech jsem nechodil.Ale.Po jaru jsem měl na zahrádce plno práce,vozil jsem kolečka plný hlíny,atd a klečel na kolenou.No a po tomhle záběru mi koleno pěkně prostydlo a namohl jsem si ho a najednou jsem měl koleno plný vody,a pak už jsem nemohl asi týden vůbec chodit.Ted chodím o berli a plazím se a jen pomalu se to lepší.Tak mi moc prosím Vás poradte,jak nejlépe si to mám ošetřovat?Doktor mi řekl po rentgenu,že mám klouby opotřebené a že mám jíst doživotně prášky ( to určitě!), za 800kč a hned mi řekl název.Tak co ted?Preferuji něco levnýho,účinnýho.Moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Výborný domácí recept, na holé koleno tvaroh z ledničky,přkrýt gáhou nebo kapesníkem a neechat hodinu. Samozřejmě seděet vklidu.

Ale ortoped vám mě vysát, mě ji vysával 3x vždy po třech týdnech. A protože otok tam byl,tak jsem si dávala ten tvaroh.

hodnocení

0x

Když jde o zdraví, každý by chtěl vždy něco "levnýho a účinnýho". Neuvedl jste věk, ale zřejmě máte artrózu, kterou občas doprovází záněty. Na to bohužel pořádně nepomohou ani levné, ani drahé prášky. V nejhorším stádiu možná umělý kolenní kloub.

hnipirdo*
hodnocení

0x

Koukám, že ortopéd je šikulky. Shání penízky na dovolenou, když nabízí jistý druh, podle mne, zbytečných a zbytečně drahých. Moje rada je, změnit ortopeda a nejlépe v jiném městě.. Vím o čem mluvím.

hodnocení

0x

Nejlepší, nejlevnější a současně nejúčinnější je totální výměna kolena. Později k tomu stejně dojde, tak se s tím smiřujte! Nechci být protivná, ale potkávám takové bolavé klouby dolních končetin na ortopedii a později, bez berlí a s úsměvem na kontrole. A také s větou: "Že jsem nešel dříve!"

hodnocení

0x

Na výměnu kolena nechodte, ale místo toho si zajděte jinam, napíšu vám do vnitřní pošty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]