Nejste přihlášen/a.
A dělali Vám punkci? Já jsem si také zlomila koleno a museli mi vytáhnout z kolena tu sraženou krev. Dělali mi to za umrtvení, protože jsem děsná "posera". Byla to docela hrůza a 4 měsíce noha v ortéze a pak to trvalo ještě rok, než jsem mohla normálně chodit.
Nepohyblivá končetina je náchylnější na ucpání cév - trombozu. Injekce slouží jako prevence proti vzniku trombozy. Vím o čem mluvím, ještě trombozu doléčuji.
Já zase po výměně kýčelního kloubu měla trombozu v oku. Naštěstí jsem si včas uvědomila, že mi vypad kus zorného pole a řekla to. Bleskem mě vezli na oční, kde našli vmetek, který ucpal zásobování oka krví. Kapačky a vmetek, zmetek, rozpustili. Kdybych zaváhala, odumřel by mi, bez zásobování krví, kus sítnice. Přeji vám, ať se koleno rychle a natrvalo, vyhojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.