Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Mám problém,a už jsem zkoušel napsat do jinných poraden,abych zjistil názor na celou mojí věc.
Je mi 14let.Můj příběh začal před 8roky.V první třídě zš jsem poznal holku,která se mnou chodí doteď do třídy.Vzdy jsem k ní zlížel jako k mé lásce,ikdyž v 8letech sem nevěděl co to znamená,ale poslední 1rok se to prohloubylo.Zjistil jsem že je to super holka,ale,vždy mě měla ráda jako super kámoše (poslední 3měs jako toho největšího).Jenže já chtěl víc než kamarádství.
No,začnu vám tady vyprávět příběh,jak to vše bylo.
Začalo to o prázdninách dopisem z táborapokračovalo přes ICQ a sms.říkali sme si vše Od prospěchu ve škole,až po nejintimější věci.Byli sme spolu v kině,tam jsme se ošahávali a drželi za ruce(1,5měs z5),bylo nám úžasně,jenže,s její strany jsem byl pořád jen kamarád.Ve škole jsme se chovali jako by jsme spolu chodili(jen na pusu nedošlo),ikdyž sme věděli že si jí chceme dát.Jak čas běžel tak to bylo víc a víc hezčí.Psali sme si sms každý den,a to jsme byli od sebe o vejkendech třeba i 150km daleko.Mysleli sme na sebe ap..Bylo to bez-pochyb úžasné. Ve škole nám říkali "proč spolu nechodíte"..
Jenže,postupem času vlastně ze dne na den,se něco stalo,do teď nevím co,ale přestali sme spolu komunikovat,jak ve škole tak přes veškerý chat.Už sme si neříkali miláčku či jinné lichotky,spíše sme se lehce pohádali.
Ve škole mi říkají že jsem se změnil,ale není to pravda,jen sem upadl do vzpomínek,které se už nebudou nejspíše opakovat,ikdyž bych chtěl.Nevydržel jsem to,tak jsem se jí přiznal že jí mám rád,ona mi odpoveděla."Taky sem tě měla ráda,ale nedokázala jsem si to připustit"..Tím jaky by mi někdo zavřel vrata a z hruhé strany je zabetonoval...Nedokážu s ní navázat kontakt,dokážu jen pozorovat se slzou v oku,jak "svádí" mého kamaráda."/(Ale mě říká,že je to jen kamarád)..
Ale nedovedu si připustit to,že zapoměla ze dne na den na to co sme spolu zažili,vždyť holky sou mnohem citlivější než kluci, nebo se pletu?..Když si pustím písničku(pomalou a rytmickou) a začnu přemejšlet tak mám slzy na krajíčku,neustále si čtu naše 1měsíc staré sms,plné z mé strany lásky,a z její "většího" kamarádství.Nepřekonatelně mi chybý ty chvíle s ní. "dal bych celý život, kdybych ještě jednou mohl vrátit čas z5" .Není možné že zapoměla,na naše plány do budoucna (ikdyž byly ze srandy,tak sme si říkali že jsou upřímně)..Nechápu jak mohla zapomenout na naše psaní ve smyslu "až si půjdu lehnout tak zas budu líbat peřinu,pod představou že tam ležíš ty" a bylo to opětované.Nebo,"chtěla bych abys ležel vedle mne,a líbal mne"...NECHÁPU JAK MOHLA ZAPOMENOUT!..Vždyť měsíc není taková doba a to se každý den výdáme ve škole..
Když mi přichází sms,tak první pomyslím "kéž by mi napsala právě ona".Když se ráno vzbudím s pocitem jít zas do školy,tak než zjistím že svítí slunce,tak zjistím že mi nehorázně chybý.Ona si ve škole povídá s mím kamarádem,a dělají spolu takové ty "puberťácké věci",které prováděla i se mnou,ikdyž u mně asi s větší váhou.Neustále a pořád dokola mne to užírá,ten pohled na ně..Vhání mi to slzu do oka.Jsem celý den smutný,a z mého věčného humoru zbylo jen."AHA,HM,AHA"..Nedokážu žít dál s pocitem že žiju bez ní,nedokážu žít s pocitem že na mě zapoměla.MÁ LÁSKA OD PRVNÍ TŘÍDY.Vše bylo tak nadosah a z mé nešťastné lásky chyběl jeden krůček k "chození"..Ale vše mi zmizelo v jednou vejkendu.Z pátka na pondělí..Je to přesně 3tejdny,co se to stalo...Já nezapoměl,myslíte si že ona mohla zapomenout?Nebo jí to také tíží na srdci jako mne?Ale nedává to tak najevo?Je to tím,že jsem chtěl víc než kamarádství?..Mám se jí omluvit?ikdyž nevím za co?
Nedokáži se s ní už bavit,ona mi říká že sme to uspěchali..ale co jsme uspěchali?.Možná s její strany,ale já k ní cítím víc nejmně 3roky..Chtěl bych se zase vrátit a užívat si život a ne sedět v koutě a brečet nad svím osudem.Byl jsem tak usměvavý člověk,který sršel vtipem na všechny strany.Uměl jsem rozesmát,již to nedokáži...Zlomila mi srdce a odešla,bez jediného citu to zkončila.Neví jak to bolý,,Mám jí rád i za to,co mi provedla..
Poradíte?..Bojím se totiž,že pokud se něco nestane,tak nevím jak to psychicky ponesu.Bojím se budousnocti!
Omlouvámse za gramatické chyby.. Gami
Nejsi první ani poslední - odmítnutí si někdy těžce prožil asi KAŽDÝ citlivější člověk.
Pošli jí SMSku, že ji máš stále rád, ale nechceš na ni tlačit. Nebo se i omluv, pokud má ona tento pocit.
Pak si dej 100 dní pohov, buď ji vůbec nekontaktuj a nebo s ní mluv jako s každou jinou.
Ber to jako zkoušku sebe samotného - jestli tvoje silné city vydrží i takovou dobu, po 100 dnech se o ni pokus znovu. Pokud ji máš rád od 1. třídy, potom pár měsíců není problém.
Nesmíš se litovat ani smutnit - to ji pak zpět nezískáš nikdy, ani kdyby to bylo 10x 100 dní.
Naopak tě musí vidět jako trpělivého, rozumného a zajímavého člověka, se kterým je radost být!
A jestli ani po této delší zkoušce neuspěješ, není to tvoje chyba, ale její...
Mě se to povedlo - zaměřil jsem se na práci na SOBĚ, nechal jí klid a čas. To je podle mne klíč k úspěchu.
Ahoj,vím jak ti teď je.Vše,co teď napíšu ti bude asi vadit nebo ti to bude nepříjemné.Vypadá to,že tě tvoje láska jen tak nechala.Vím,jak je to pro tebe těžké,i proto,že ten konec byl tak rychlý.Prostě už jsi ji nepřišel zajívamý.Hlavně se jí neomlouvej,stejně by to nebylo nic platné.Ona ti za to nestojí.Omlouvat by se měla ona tobě,protože ani neví,jak moc ti ublížila.Blbě se to čte,ale nejlepší bude zapomenout.Jěště nějakou dobu na ni budeš myslet,ale časem to pomaličku přejde...pokud to jde,zkus se někomu svěřit...pomůže to...To co teď prožíváš,tím si prošlo dost z nás.Uvidíš,že si najdeš slečnu,která tě bude mít opravdu ráda... a které nebude vadit něco víc než kamarádství.
Hlavně hlavu vzhůru.Ona ti za to nestojí...
Tak když jste si teď přiznali,že to co se teď mezi vámi děje je škoda,tak snad úplně nezapomněla...Dal bych jí čas...a netrápil se tím,čas ukáže... třeba to za pár dní s tvým kamarádem skončí a vrátí se k tobě a potom si budeš vyčítat,že ses zbytečně trápil...
Třeba to není tak zlé...
Já vím.Ale já sem stašej cíťa na vztahy.Sice si hraju na tvrdýho hopera,ale nekouřím a nic takového.
Už několikrát sem byl odhodlanej smazat veškěrou hystoii z ICQ a SMS z mobilu,ale nedokážu to.Chápejte já jí miluju a tohle je jedinej "doklad" že jsme byl fak blízko
Ou to ne,ne tak rychle )..Nemyslím si že bych na tom byl tak bledě,ale užírá mě to.Nevím jestli jste to schopen pochopit,něco jako slovo láska?Myslím že ale ano.A pokud nejsou v lásce city (ať je jednostraná či obousraná) tak sem Čínskej papež
Ne to opravdu nechci,nechci se v tom babrat,chci to jednou pro vždy vyřešit.Ale hledá tu nejméně bolestnou metodu.
Děkuji za vaše názory na můj problém,Je vidět, že názory "světa" na mou věc jsou naprosto stejné, protože i v minulejch poradnách mi radili, přestań na ní myslet, najdi si jinou holku, ono to pomůže , nebo, dej tomu čas..Asi bude lepší,když poslechnu váš názor na celou věc a přestanu se utápět v nadějích.Ikdyž naděje umírá poslední.
Podle mne budu na vině i já,nechtěně, ale něco na tom bude,na tom sebevědomí , když sme se výdali každý den ,chodili spolu do kin ,tak moje sebevědomí bylo poměrně vysoké ,ale po tom nečekaném vzratu,kleslo na bod mrazu.Už se necítím tak redy,ani tak okouzlující a v pohodě jako dříve.Ikdyž není divu..
Pokusím vybrat tedy metodu "nechat všemu čas",ikdyž už vím že to bude bolet,ale jak tu padlo,jsem chlap a musím to ustát.Podle mne,možná je to sobecké,ale myslím si,že ani ona nestojí za to,abych se takhle trápil
Pepyk93-Tomu bych rád věřil,doufám v to.Když sme na sebe mysleli každej den několikrát a dávali si to najevo,tak doufám že mě nevymazala ze života.Doufám že si na mne někdy vzpomene..Jednoho dne je to asi 14dní z5 mi položila otázku:
"Co by jsi dělal kdybych si našla kluka?Na našem vtahu by to asi nic nezměnilo ne?"-Nikdy sem tu otázku nepochopil a asi ani nepochopím (kluka nemá),
Jenže mně neužírá ani to že nejsme tolik v kontaktu,malá "pauza" by náma si prospěla,šli sme na to rychle,ale spíše to že flirtuje s mím kamarádem .brrrrr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.