Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Různé potvrzeni o výši příjmu

Od: slyghter odpovědí: 1 změna:

Dobry den, mel bych dotaz ohledně potvrzeni o vyšší prijmu. Před 5 měsíci jsem si vzal 16000 půjčku a mel jsem na priznani uvedeno 13000. Ted si vyrizuji půjčku 800000 ohledne prestavby bytu. S pani jsme se dohodli ze ten zbytek půjčky doplatil tou novou. Kvůli výšce půjčky a splaceni mne zaměstnavatel napsal do priznani vyšší mzdu o 4 tisíce. Bude to banka nějak řešit nebo někoho popotahovat? Dekuji. Bohužel su,jeden z případu, který dostava peníze k výplatě bokem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nevím, jestli "to banka bude nějak řešit" nebo "někoho popotahovat". Ale zaráží mne, že Vám zaměstnavatel pro banku potvrdil jinou výši příjmu, než dostáváte "oficiálně"?

Vy i zaměstnavatel si "zaděláváte na problémy", protože "část peněz na ruku" znamená částečnou práci na černo. Zaměstnavateli i Vám za ni hrozí nemalá pokuta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]