do 100ks mincí se mění bez poplatku takže to máte akorát, od 101ks se účtuje % z částky jako poplatek za úkon na přepážce. Také jsem takhle měnil ale měl jsem toho za 20tis takže jsem šel 4krát abych se vyhnul poplatku.
A proč už jste to neudělal? vždyť to bylo skoro každý den v zprávách, že už je poslední možnost vyměnit papírové padesátikoruny a říkali i datum kdy to skončí. Tady to přeposílá "lego". Tak se zeptejte jak to je dneska, ale asi už to nebude výhodné a nedostanete plnou cenu.
Dobrý den, jestli máte mince 50 korun tak ty Vám snad vezmou i v některém hypermarketu nebo třeba nějaká směnárna či trafika. Pokud však máte bankovky 50 korunové tak ty Vám už banka nevezme. Ale zkusit je můžete prodat v numismatice jen počítejte s nákupem kolem 30 korun za kus a to ještě musí být v dobré kvalitě. S ročníkem 1993 by jste mohl mít šanci, s ročníky 1995, 1997 to bude horší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.