Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi rok pozoruji při zhoršení počasí, chladno a větrno problémy se zuby, bolest jakoby přicházela z jednoho zubu a pak začne bolet třeba celá horní i dolní část, vadí teplé. V teplých dnech a v letním období se toto neprojevuje, přijde změna až v listopadu.Dneska ráno v pohodě a za hodinu se zase čaly projevovat problémy, žena mi poradila vatu do uší, natrhal jsem si tedy kousky bílé látky a nacpal do uší, za pár minut problém zmizal...Je to možné, máte někdo podobný problém, vždycky jsem se na ty dědky s vatou v uších díval jako na podivíny a nakonec si budu zacpávat uši i já?
Vatu do uší dobře znám, můj muž bez ní nevýjde ven, jinak ho bolí zuby, uši a hlava. Pozor nebylo mu ani 30 let když zjistil, že jen tak nemá problémy.
Nejlepsi je v zime nosit klapky na uši, nebo teplou cepici/kapuci, ted jsem to resil ozdobnym nápletem na sluchatkch - jsou modni
Děkuji za názory, tak já jsem nikdy čepici nenosil, ani problémy se zuby jsem nikdy neměl i když je mám skoro všechny sparavované a nikdy nebolely.Toto mi vypuklo loni v listopadu když jsem dodělával zahradní domek, byl jsem celé dny venku a zrovna se ochladilo byl vítr, 3 nad nulou, snažil jsem se to dodělat.Budu tedy testovat ucpávky, stavím se v lékárně jestli nemaji něco hotového...
Dobrý den.
Dle mého názoru a z pohledu čínské medicíny máte oslabené ledviny.
Proto ty bolesti se zuby.
Dědouškům se nesmějte,mají nárok.Víte,stagnace jakéhokoliv orgánu není dobrá.
Řádně prostudujte : celostnimedicina.cz/...
Ještě skvělý čchi - kung,dle skvělého pana Václava Vocáska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.