Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu vyúčtování od O2

Od: jana112® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
prosím vyzná se někdo ve vyúčtování od O2? Mamině přišlo vyúčtování, které se mi nezdá. Má tarif O2 free + balíček 80 volných minut, roaming svět basic. 14 min. volala do zahraničí (Něměcko), podle ceníku pro tarif O2 free je cena 5,10 za min., což je podle mého cca 70 Kč. Pokud se podívám na tarif svět basic tak dokonce 1,6 Kč za min. pokud nevyčerpala volné minuty, což rozhodně nevyčerpala.
Takže jsem úplně blbá a je něco malým písmem pod čarou nebo je ve vyúčtování chyba a mám naběhnout do O2?

Děkuji za případné rady.

ceník: o2.cz/...

Nechápu vyúčtování od O2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neprodleně to reklamujte. Oni buď reklamaci uznají a fakturu opraví nebo vám vysvětlí, proč je tak vysoká částka za 14:00 min volání do Německa. Z vámi dodaných podkladů je to nesmysl.

iz*
hodnocení

0x

Také jsem kdysi měla s vyúčtováním ot tehdy ještě Telekomu problémy → účtovali mi jinou službu, než jsem si objednala. Reklamovala jsem na zákaznické lince a po dohodě na lince zaplatila jenom to, co jsem skutečně měla objednáno. Táhlo se to několik měsíců, ale nakonec jsem uspěla.

Takže radím: Reklamujte!

mot
hodnocení

0x
pokud se podivam do ceniku na mezinarodni hovory, zona 2, tak cena odpovida
o2.cz/...

Musím nesouhlasit, to nejsou minutové ceny, to je příplatek za mezinárodní hovor. Čili pro tazatelku 20,39 Kč za celý hovor. Tedy pokud těch hovor nebylo např. 14 po cca 1 min.:-D

nevím, v ceníku z odkazu je uvedeno: "Uvedené ceny jsou v Kč za 1 minutu. Účtuje se každá započatá minuta. Výsledná cena za minutu volání se skládá z ceny za vnitrostátní hovor do pevných sítí v ČR dle nastaveného tarifu a mezinárodního příplatku."

Už jsem to našel. Pak to není příplatek, ale zlodějina. Ještě že nejsem u O2*bzum*

mot
proc zlodejina? vy vite jake maji velkoobchodni ceny interconnectu do zahranici?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]