Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně je asexuální

Od: sadperson odpovědí: 13 změna:
Zdravím,jsem s přítelkyní už 2 měsíce,a ze začátku jsem dával vždy já prvotní impulz k sexu.No a teď se mi svěřila,že je uplná asexualka,že jí ten sex vůbec nebaví a že to už nechce dělat.Jenže já to mám rád.Rozchod nechci,protože si skvělé rozumíme a nemůžu jí opustit kvůli takové "kravině".Tak mi navrhla,že bych si mohl najít milenku,ale ne stálou,protože bych se do ní mohl zamilovat.To se mi moc nelibi,měl bych pak černé svědomí..tak jsme se rozhodli na kompromisu.Jednou týdně mi udělá dobře rukou.Mě to vyhovuje,sex není zas až tak důležitý,ale nechce se mi ji do toho tlačit.Je to něco co dělá asi nerada,takže z toho nebude na větvi,ale bude to muset udělat.Myslíte si,že tohle může vydržet?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ne. Myslím si, že to vydržet nemůže.

vernon
hodnocení

4x
Jste divní oba...

fiser22*
hodnocení

1x

To záleží jaké chutě máte vy .) ale pokud se současnou přítelkyní zůstanete, jednou na tu milenku dojde... Ono vás to po chvíli přestane bavit protože ruční práci si můžete odvést sám... ano, na sexu vztah nestojí, ale je jeho součástí, a pokud vy chcete, a ona ne, později či dříve může dojít i na výčitky apod...

dylin
hodnocení

1x

Není asexuální... jen spí s jiným. Proto Vám navrhuje milenku.

hodnocení

1x

Nebo zkuste chodit do privátu. Tam se nezamilujete. Každý týden jiná společnice... Nebo zadarmo nějaká erot. seznamka.

lidus*
hodnocení

1x

Odpověď je složitější než se zdá.

1. Máte dva měsíce vzah, nemáte vlastně žádné vztahy vybudované a už máte docela slušný problém. Jenoznačně NE.

2. Přítelkyni chcete, jste ochoten to akceptovat a zařídit se podle toho. MOŽNÁ ANO.

Př. 1. muž mladý sportovec, úraz páteře a ochrnutí. Dlouhodobá přítelkyně nebyla ochotná to akceptovat-rozchod, pak druhá přítelkyně s dítětem, co věděla do čeho jde, věděla že sex bude na 0, nepřipadá v úvahu otěhotnět s přítelem, vztah zatím funguje, on ví a ona ví ale nepovídají si o tom.

Př.2 Manželství, děti, bezproblémové vztahy, nemoc nebo úraz jednoho s partnerů. Víte já s oblibou říkám, že když jeden nemůže lyžovat, tak ten druhý může a je to jen o tom jaký vztah byl, čeho jste ochoten se vzdát.

Vždycky je to něco za něco, po krátkodobém vztahu bych do toho nešla, on ten sexuální život zas taková "kravina" není.

hodnocení

1x
Jakztakz to bude fungovat podle mne pouze ve dvou pripadech. Zaprve: pokud jste oba frigidni:-D. Zadruhe: pokud jste na kluky. Ja bych do vztahu s asexualni zenou rozhodne nesel. Ale musim ocenit, ze se Vam pritelkyne priznala. Kamarad to mel jinak-pred svatbou se ta jeho pretvarovala cca rok, milovali se prakticky kazdy den, po svatbe presla na rezim 1x za mesic. Kamarad to neunesl a rozvedl se, bohuzel do toho prisly deti, ty trpi take...takze abyste nedopadl podobne...

hodnocení

0x

NE !

Zbytečný dotaz.

hodnocení

0x

Jděte od toho, prostě jste si nesedli.

radeko777*
hodnocení

0x
Ano tato porucha u nekterych je bohuzel.
Nekteri se chteji dotykat nekteri vubec.Proc nevim.
Pokud mate rad doteky a sex bude lepsi si najit nekoho normalniho nebo to pro vas bude utrpeni pokud to nevezmete jako reholi.

figurek*
hodnocení

0x

podle pradávných skandinávských legend kdysi chodila po nebi bohyně Frigg. Měla tu vlastnost, že svému manželovi Thorovi nebyla svolná a odmítala mu byť jen pasivně podržet.

Víte jak se od té doby tato ženská vlastnost jmenuje? Samozřejmě že frigidita. Máte doma frigidně orientovanou ženu a já myslím, že každý dnes už ví, že sexuální orientace nejde změnit. Tak snad si můžete najít milenku anebo chodit do salonů a své milované vykládat, jak to tam vypadá a kolik vás to zase stálo.

Myslím že by bylo lepší a lacinější rovnou jít od sebe.

pohanka*
hodnocení

0x

Dva měsíce je velice krátká doba, abyste se dobře poznali. Zatím pro Vás všechno pěkné, ale ejhle vztah dostal první trhlinu a to docela vážnou.

Sex je velmi důležitá veličina ve vztahu. A Vaše označení ,,kravina,, je hloupé.

Tedy jste se poznali, vyzkoušeli se, něco by mohlo fungovat, něco je i po tak krátké době na bodu mrazu.

Mě vychází, nepokračovat ve vztahu.

Časem byste se mohli stejně rozejít, proto ukončit vztah co nejdříve, dokud si nevytvoříte nějaké silné vazby a společný majetek. Můžete se občas kontaktovat a zůstat kamarádi - přáteli, ale vztah ne.

Najdete si časem jinou.

Ono i řešení, navrhované slečnou, je velice divné, nestandartní. Nedomýšlí důsledky. Můj předpoklad je, že pokud se neodhodláte k rozchodu Vy nyní, časem dostanete Vy ,,kopačky,, od ní.

Kvalitní, dobrý a uspokojující sex je jedna z důležitých věcí vztahu. Nepodceňujte to.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Když je vaše přítelkyně taková, tak asi by si k sobě měla najít někoho, kdo zastává stejný názor. Impotentní muž. S tím by si dokonale rozuměla a měli by fajn vztah. Pokud přistoupíte na její podmínky, nebudete v životě moc šťastný. A ona nakonec taky ne. Bude vás podezírat a sledovat, jestli jste s milenkou, jestli jste se náhodu nezamiloval jinde apod. A co děti? Jak k těm byste se případně dopinožili? Umělé oplodnění? Nebo se vaše přítelkyně přemůže a zavře oči a obětuje se? Možná je vaše přítelkyně lesbická a vás má, protože má strach se k tomu přiznat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]