Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to oteklé?

Od: misa* odpovědí: 3 změna:
Ahojky, mam několik otázek . Včera jsem byla u kamarádky na oslavě. A při tanci se my podlomylo koleno. ( před operací to vypadávalo pořád...vrzalo křupalo) teď 4roky po operaci stále jen vrže ale nebolí až včera se my podlomylo a zakřupalo v něm. Chvíly sem si sedla a pak to bylo dobré..celej večer sem tancovala a dobrý. Dnes z rána ale pěkně bolí. Připadámě nateklé viz fotka. Zdá se vám taky nateklé? A mam otázku zda když si platim urazový pojištění zda my to pojišťovna proplatí? Když sem byla trochu opilá. Nebo mam raději říct že se my to stalo doma. K doktorovy du asi až v utery pokud to nepřejde. Nemam se tam dřiv jak dostat. Děkuji za všechny odpovědi.
Je to oteklé?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Oteklé to je, zda to proplatí pojišťovna záleží na jejích VOP (všeobecné pojistné podmínky), pokud přiznáš alkohol, tvoje smůla, řekni popravdě jak se to stalo, ale ŽÁDNÝ alkohol!

Pokud bylo koleno operované, navštěva lékaře co nejdříve je nutná.

PS: číst po tobě je očistec. Napočítal jsem 13 hrubých chyb a ty malé jsem vynechával (podlomylo, k doktorovy jdu a další). Ještě teď se mi ježí všechny chlupy a mám vyrážku.

misa*
hodnocení

Děkuji. A za Češtinu se omlouvám

hnipirdo*
hodnocení

0x

Pokud operace před 4 roky byla následkem úrazu a ty jsi byla pojištěna, můžeš požadovat vyrovnání za trvalé následky v případě že to bylo uvedené v lékařské zprávě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]