Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bile fleky na mandli

Od: mon* odpovědí: 5 změna:
Dobry den,nevite co to muze byt? K doktorovi se ted nedostanu, v krku me neboli, jen mam na te strane s tema flekama takovej divnej pocit a celkove takovou divnou pachuť v puse. Dekuju za odpovědi.
Bile fleky na mandli

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meljsemmycoplas
hodnocení

2x

Když půjdeš na ORL, možná ti udělají výtěr z krku. Když řeknou, že tam nic nebylo, tak u odborného (praktického) lékaře vyžaduj krevní testy na mycoplasma pneumoniae. Bohužel jsem to měl přes rok a na ORL ze mě dělali debila. Z výtěru se to nepozná. Nastuduj si o tom něco na webu, a jestli máš určitý příznaky, tak to máš.

Neplašte nám tady tazatele s nějakou mycoplazmou.
Ty obrázky,které jsem viděla absolutně nenapovídají tomuto onemocnění.
priznaky-projevy.cz/...
---
Přikláním se k názoru od "lišky."
Bude to oslabená imunita.
Všechny rady od ní jsou skvělé *palec*

sebod*
hodnocení

0x

To jsou čepy na mandlích. Může z toho být angína, ale také NIC.

liska*

V lékárně Vám na čepy prodají sprej nebo kloktadlo. Omezte mléčné potraviny, sýry a sladkosti. Jezte víc ovoce a zeleniny, přidejte vitamin B a C. Máte sníženou imunitu. Přejděte na zdravý životní styl. Odpočívejte, víc pijte čisté vody, nekuřte.

mon*
hodnocení

A co se s tim da delat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]