Nejste přihlášen/a.
Pražáci, co se kde u Vás děje v pondělí za slavnosti s muzikou? Chtěla bych se pobavit, když to tak krásně všude kvete. Nějaká muzika k poslechu, zpívánky, tanečky? Vyrazit mezi lidi. Děkuji za tipy. Když nic spolu nenajdeme, tak budu muset jít asi na Výstaviště do Holeševic. Asi hledám špatně, nic moc nenacházím. Alespoň nějaký promenádní koncert. Děkuji předem za tipy.
No, nic se nekonalo, nakonec ani to počasí nevyšlo, nejen na průvod, ale ani na čarodějné lety - zima a vítr. V neděli jsem si alespoň opekla na pánvičce buřty a vlastně mi bylo v pondělí trochu těžko.
Zato nyní se na příští víkend objevují májové akce v různých městech okolo, oslavy výročí Českého Brodu /proběhlo/, V Čáslavi otevírá letecká základna na 1 den veřejnosti - vstup zdarma, v Úvalech se pořádají Highland Games /Sportovní klub Kládaklan ČR/ hudba - The Rebel Pipers. Tak to je moje srdeční záležitost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.