Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na Prvního máje v Praze?

Od: pohanka* odpovědí: 3 změna:

Pražáci, co se kde u Vás děje v pondělí za slavnosti s muzikou? Chtěla bych se pobavit, když to tak krásně všude kvete. Nějaká muzika k poslechu, zpívánky, tanečky? Vyrazit mezi lidi. Děkuji za tipy. Když nic spolu nenajdeme, tak budu muset jít asi na Výstaviště do Holeševic. Asi hledám špatně, nic moc nenacházím. *ee* Alespoň nějaký promenádní koncert. Děkuji předem za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, tak teď už nikam. Snad zase za rok.

fram
hodnocení

0x

Tedy v Praze nebylo nic moc. Ani ti komunisti v Holešovicích neměli veselici. První máj je tu navždy zprofanovaný, jak bývaly povinné průvody, zřejmě.

pohanka*
hodnocení

No, nic se nekonalo, nakonec ani to počasí nevyšlo, nejen na průvod, ale ani na čarodějné lety - zima a vítr. V neděli jsem si alespoň opekla na pánvičce buřty a vlastně mi bylo v pondělí trochu těžko.

Zato nyní se na příští víkend objevují májové akce v různých městech okolo, oslavy výročí Českého Brodu /proběhlo/, V Čáslavi otevírá letecká základna na 1 den veřejnosti - vstup zdarma, v Úvalech se pořádají Highland Games /Sportovní klub Kládaklan ČR/ hudba - The Rebel Pipers. Tak to je moje srdeční záležitost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]