Nejste přihlášen/a.
Vždyť sis odpověděla sama - "Je mi z něj nanic."
Takže je to jasné,ne?
Je ti z něho špatně z morálních důvodů,že?
To by mně bylo také.Přes to nejede vlak !
Dobrý den, objasněte obrat "dozvěděla jsem se". To jste pátrala a šťourala se v minulosti přítele, řekla to o něm nějaká dobrá kámoška nebo to byl výslech? A je to vůbec pravda? Pokud to řekl sám, tak máte přítele upřímného, který asi doufal ve větší pochopení (které se nedostavilo). Tehdy byl sám, nebyl Vám nevěrný a Vás neznal - zase je vybouřený a bude Vám snad věrný. Zdravím!
ivzez - asi je jasné, že na tento problém bude mít jiný názor žena a jiný muž. A protože prostituce "kvete", tak muži mají zřejmě názor stále pevný . A ještě odkaz pro tazatelku - může porovnávat odpovědi.
Záleží hodně na tom, jak se k tomu on sám staví. Pokud to bere jako osobní selhání s tím, že je odhodlán to neopakovat, vzala bych to. Upadnout může každý, důležité je zase vstát. Ale jak vidím, někteří na tom neshledávají nic závadného – a to už by pro mě byl zásadní problém (je-li to i jeho případ). S takovým člověkem později např. vychovávat děti?
Lenko, já bych ho nechala (a řekla bych mu proč). Zjevně má takový přístup k životu - podle toho, co píšete.
Napadlo mne přesně totéž. Pokud se tuto informaci tazatelka dozvěděla z nějakého "spolehlivého zdroje", nemusí to být pravda.
Ovšem pokud by šlo o informaci od přítele, nejspíš bych se přes to nepřenesla...
Pokud jí to řekl sám, tak bych o něj přestala mít zájem. Sice je hezká upřímnost. Ale odsaď podsaď. Ne nadarmo říkal doktor Plzák zatloukat. Pokud se to dozvěděla od známé, kamarádky. Tak na každým šprochu pravdy trochu. Proč by lhaly? Taky bych nadšením neskákala. Bene, on se mohl vybouřit, ale taky nemusel. Někteří muži se nevybouří nikdy a střídají holky dál. Mají to v krvi. Notoričtí sukničkáři se jim říká.
Nemusí ani chodit do bordelů. Jsou různé seznamky i erotické. Poznala jsem jednou v seznamce muže, který měl každý týden rande s jinou a dokonce se mi s tím chlubil. Že jeden týden jde k Haničce a druhý týden k Ivetce. A divil se, že ho nechci. Ještě se s tím chlubil. Bylo mu přes čtyřicet.
Jsou taky různá swingers párty. Kdy může mít chlap i několik ženských najednou nebo žena několik chlapů. To se mi jeden na seznam. chatu pochlubil, že má doma manželku, dvě malé děti. Sex jen s ní, mu nestačí. Tak hledá opět ženu, se kterou by šel na swingers párty. Protože samotnýho chlapa tam nepustí. Jen s doprovodem. Hledá doprovod, aby si mohl užívat s několika ženami. Byl upřímný a příjemný chlapík. Chat je anonymní, proto se svěřil. Samozřejmě mě nenalákal, i kdyby to zaplatil. Manželce to ale neřekl a nic asi netuší.
nick - Proč by lhaly? Třeba proto, že své kamarádce závidí hezkého chlapa. Nebo ho dokonce chtějí získat pro sebr. Ženská si v takovém případě vždycky dokáže důvod najít.
To je možný. Já se s tím nesetkala, tak mě to nenapadlo. Nakonec jí to ale řekl sám. To jsem si pak přečetla.
Dobrý den. Není vaší povinností se s tímto srovnávat. Záleží jen na vaší míře tolerance. Nemáte-li ji v dostatečné míře, asi by bylo lepší udělat příteli pápá. V opačném případě hoďte za hlavu, co vám řekl, a už to neřešte. Každý má nějakého toho kostlivce ve skříni. Obáváte-li se například nákazy HIV, nechte si oba dva udělat testy. Oba proto, aby to bylo genderově vyvážené.
Navštěvoval alespoň jednu jedinou, nebo mu bylo jedno, která zrovna byla první na ráně. Mě by to vadilo, ale já jsem stará škola.
Jinak jsem si náhodou vzala v týdnu Annonci ze stojanu /zadarmo/ A nestačila jsem se divit. Uprostřed, v barevném provedením, jedna kurvička kozatka za druhou. Ani jsem tomu nemohla uvěřit. Sex je velkoprůmyslové zboží. A jak správně napsal-a ,,conconi,, nade mnou, přivydělávají si tím i vysokoškolačky.
Nechápu, v dnešní době, kdy řádí plno různých pohlavních chorob, Aids, žloutenky, nyní i štěnice! si člověk může zavléci domů ...
Jistě, místo toho může své potřeby řešit namotáváním ožralých děvčat v klubu. Jenže ožralá děvčata z klubu jsou dost možná větší líheň než kdejaká šlapka.
Nechápu proč řešíte minulost. Vádí vám prostitutky a to, že měl před vámi X krátkodobých vztahů by nevadilo?
Snad první názor, se kterým zde mohu souhlasit. Mnoho "dam", které se zde pohrdlivě vyjadřují a radí opustit okamžitě přítele, ani netuší, koho mají doma a kolik jejich láska měla před nimi (a možná, i při nich) sexuálních partnerek.
Navíc ten přítel to řekl sám a na rovinu, pak bylo na místě debatu rozvinout a začít se bavit i o budoucnosti. možná, že by to vyřešili ihned.
Já takové "kraviny" neřeším, vím, že moje žena, se kterou jsem 29 let šťastně ženatý, měla v mládí spoustu sexuálních partnerů (mj. skoro všechny spolužáky ze třídy na SŠ), ale to bylo "přede mnou". Jestli si během těch 29 let někdy "odskočila", jsem se nikdy nedozvěděl, nepátrám po tom a vzhledem k tomu, že jsme spolu po všech stránkách šťastni, přenesl bych se přes to.
A teď mi to tady vy "moralistky" pěkně nandejte
Problém vidím opravdu v tom, že zdaleka ne každý využívá takových služeb, kdežto zdá se že velmi mnoho lidí partnery jednoduše "střídá" zejména co se sexu týká, čili tohoto přítele můžete opustit a být s jiným, který nikam nechodil za to před vámi mohl vystřídat spoustu přítelkyň nebo lépe řečeno "kamarádek" a je pravda že v tomto "podání" to zní líp tento "systém" se praktikuje žel velmi "zhusta"
P.S. "To je jen kamarád, žije s jinou, mám ho na..." sdělila mi kdysi jedna známá docela "suše" a bez "obalu"
(vystihuje jak to dnes mnohdy "chodí"
)
Pokud bych ho měla ráda a záleželo by mi na něm, pak bych určitě jeho minulost neřešila. Více by mi záleželo na tom, jaký vztah si budujeme spolu...Pokud Vám o své minulosti řekl sám, asi bych si položila otázku, proč mi to řekl a jestli se to vůbec zakládá na pravdě...Lidé toho někdy napovídají...Ale pokud je Vám z něj na nic, najděte si někoho jiného a jeho ponechte těm lehkým děvám..
- no ale to bylo předtím, nežli jste se seznámili, ne? - je třeba vzít v úvahu, že muži mají jiné sexuální cítění a jinou sexuální potřebu - a smířit se s tím.
Možná je hloupej, že Vám to vůbec říkal - ona taková upřímnost ve vztazích není zrovna nejmoudřejší ! - A třeba bude zrovna on dobrý pro vážný vztah, protože už si takříkajíc užil ! Pokud bych do něj byla zamilovaná, kvůli tomuhle bych se s ním hned nerozcházela - nakonec uvidíte - přece si ho hned neberete, ne? - no ale, pokud je Vám nanic - to je těžký ...
- proč je vlastně špatné si za sex platit? - muži to tak dělají odjakživa - a furt mi to připadá přirozenější, nežli když si za sex platí žena.
Nevím jestli bych se stím srovnala, taky by záleželo jak dlouho to je od té doby, než jste si spolu začali. Asi by mě zajímalo jak k tomu přistupoval on, jestli to bral jen jako uspokojování potřeb nebo proč je vůbec navštěvoval a neměl "normální" holku. Pokud nemáš jistotu, tak ať si nechá udělat testy na různé pohlavní nemoci, ale myslím, že by bylo fér aby sis ho udělala taky, ať si nepřijde jako nějaký zvrhlík.Jen můj názor.
majko. Vidíš to, jak každý máme jiný názor. A to je jen a jen dobře Já totiž bych odsoudila to, kdyby si vždycky nabalil jen nějakou "normální" holku, tý navěšel bulíky na nos, vyspla se s ní a potom si našel jinou. A stále dokola... Nebo kdyby s nějakou chodil jenom proto, aby měl sex. Vždyť by tý holce přeci ubližoval. A vzato čistě racionálně: potřebuji sex. Bez nějakýho kecání okolo. Tak buď použiju ruce (hmmm, to je opravdu náhražka), nebo si najdu ženskou. Když budu někoho ukecávat, stojí mě to čas jí ukecat, peníze a výsledek může být tragický. Nebo zajdu za profesionálkou. Stojí mě to sice také peníze, ale prožiju dvě (pět, osm) hodin kvalitního sexu a bezva zábavy, protože ta profesionálka se mnou bude mluvit o všem možném, bude mě chválit (je to její práce), Já si užiju i se vykecám. A když zavřu dveře, tak vím, že se za měsíc nedozvím, že selhala guma a ona je těhotná nebo že mě miluje a chce se mnou chodit atd..
Víte, vážení, ti z vás co nikdy nebyli v klubu, nebo na privátu si myslíte, že to je jen a jen o tom sexu. Není. Chlap tam má klid. Může si popovídat o něčem, co nikdo z jeho blízkých vůbec netuší. Pobaví se. Odreaguje. Nechodí tam jenom zoufalci, co si jinak holku nedokážou najít. Chodí tam tolik krásných, sympatických, zámožných, žádaných chlapů...
Takže milá tazatelko. Jak bys pohlížela na kluka, který by po každé diskotéce o.el někde na záchodech nějakou slečnu? Vždyť tak se chová dost mladých kluků. To by Ti nevadilo? A co když Ti kluk neřekne o své minulosti. Nebo řekne, že jsi jeho druhá holka. Co když Ti ale lže? Jestli Ti je z něj na nic, tak nemáš co řešit. Jdi od něj. Jestli je to ale jinak fajn kluk, tak popřemýšlej. P.S. mně být 18 let, tak by mi asi taky bylo nanic Tenhle jiný životní nadhled jsem získala až životními zkušenostmi
Záleží taky na typu chlapa. Někteří rádi chodí do privátů a zaplatí si služby. Mají to bez práce, jen zaplatí. Jiní hledají přes seznamky a rádi flirtují, dobývají. Jsou rádi, když jim na ty jejich řečičky slečna skočí a ukecá ji, lichotí. Ale pak ji většinou odkopnou a hledají dál. Nebo to kombinují občas seznamka nebo privát. Opravdu je lepší upřímnost. Aby ta žena věděla, oč muži jde. Jenže do bordelu každý chlap nechce a ještě platit...Vadí jim to, že lehká žena obslouží za den několik různých chlapů. Takových těch kecavých chlapů, co to se ženami umí, je taky dost.
Sebod, já si myslím, že ta manželka to může tušit. Když jsem mluvila s jedním, co mě lákal na tu swingers párty. Tak se manželky předtím ptal, jestli tam nechce ona jít. Odmítla. Třeba kdyby tam s ním chodila, tak by nehledal doprovod jinde.
Kdyby se mě manžel zeptal, jestli bych tam šla a já řekla. "Ne, to není pro mě." Tak mě pak napadne, pokud jsem pesimista. "Hlavně aby tam nešel s nějakou jinou." Ale pokud jsem optimistka. "To by mi určitě neudělal, aby tam šel beze mě, protože mě miluje." Druhá věta je příjemnější a líp se s ní žije.
Také mi dělá tohle pomyšlení, nedobře. Ale jaký je rozdíl mezi promiskuitním mužem, který za sebou zanechává zlomená srdce žen a nezaopatřené děti? Mezi mužským, který se nechává ženou živit a ještě má pindy, jak musí dělat věci, které má dělat žena? A naopak mužem, který má čistý stůl, co potřeboval, za to si zaplatil? Těžká otázka, že?
Napsala jsem, že ten člověk jde do nového vztahu s čistým stolem. To, že si za sex platil a pak se k tomu přiznal, to všechno mi příjde jako "čistým stolem". Žádné hry na lásku, žádné skryté dluhy nebo alimenty, žádné zatloukání! Říci to, to chtělo hodně rovného člověka. Nevím, ale nějak nemám poitřebu ho podezírat s "ukecané opice".
Souhlasím a hezky napsáno. Když je muž doma manželce věrný ještě neznamená, že je to vzorný otec a manžel. A skvělý chlap, kterého by chtěla mít doma každá žena. Může to být morous, který na sex moc není ani s manželkou natož hledat ho ještě někde jinde.
Mně by zajímalo tazatelko, v jakou chvíli Vám to řekl. Neměli jste třeba upito? Co ho k tomu vedlo? Měla jste se ho zeptat, proč to řekl? Haha nemá daleko do pravdy.
Spíš si myslím, že se chtěl jakoby očistit ze svých hříchů. Jako někdo chodí do kostela ke zpovědi nebo k psychologovi.Tak on jí naznačil, že není tak dobrý, jak si ona myslela. Svěřil se jí prostě.
Priznal se hlavne proto, aby dal otevrene najevo svou potrebu pravidelneho sexu a nebude-li mu dostatecne doprano doma, bude muset hledat sex jinde, aby bylo predem jasno !
Tak to je předem zataženo, protože každý asi nebude jako ty. Ten chlapík to takhle vůbec myslet nemusel a věřím, že ani nemyslel.
A jestli jsi náhodou žena, mluví z tebe nenávist vůči mužům.
Ja na rozdil od parohace "satama" mam rad jasno a prehledno, doma netrpim zadnou nymfomanku, ktera řádila nevázane uz na stredni skole, protoze promiskuitni sex netoleruji
Satam neni asi normalni chlap ! Ale kazdy ma narok na svuj postoj
Haha, prd víte co máte doma. Proč tu mluvíte o paroháčích, uvědomte si lidičky, že sex je jen sex a vztah je úplně něco jiného. Jasně, placená společnice je lepší než mladá milenka co by chtěla časem víc. Nebo možnost druhá, milenka vdaná co z nějakého důvodu (třeba nemoc partera) hledá sexuální vyžití jinde. Jinak se na to dívá člověk mladý a zamilovaný, jiný pohled má člověk co už má něco za sebou. Normální člověk ví, že o některých věcech se nemluví.
Liduš - s tim souhlasim, ale neco jineho je nevedet a duverovat a neco uplne jineho je smirit se s faktem, ze je partner promiskuitni a ani se s tim netaji, dokonce to povazuje za normalni a klidne to zverejni.
Ty jsi úplně mimo, nevíš o čem mluvíš a kromě toho, že jsi ubožák, musíš být v partnerském vztahu úplně nešťastný člověk. Je mi jasné, že nevěru svojí ženy tady nepřiznáš, ale víš o ní a tady jen kopeš kolem sebe a jsi tu většině rozumných lidí k smíchu. A proto mi tady vkládáš slova a věty, která/é jsem v životě neřekl, ale ty s tím máš své zkušenosti a podle toho uvažuješ. Chtěl bych s tebou mít slona a dva krokodýly
Vy všichni, co byste "nikdy" - vy opravdu detailně znáte minulost (a možná i současnost) svých poloviček? Nebo se o tom jenom přesvědčujete?
Jedubabo, zname- nezname, ale milujeme a duverujeme, hlavne lhostejne nezverejnujeme ! Chceme byt zdravi a normalni, dokud to pujde !
Tady klidně zveřejním cokoli, protože nikdo neví, kdo jsem, kdo je moje žena, kde bydlím a další věci. Proto na rozdíl od některých pokrytců se nebojím tu o sobě leccos napsat na rovinu. A doufám, že jestli tazatelka čte tvé výplody a výlevy, začne si svého přítele vážit a bude se snažit aby o něj nepřišla, protože je to na rozdíl od tebe rovný chlap..
Mnoho z vás tady o mně ví, že jsem se do privátů a bordelů dostala při své práci . Vzhledem k tomu, že jsem těm holkám dokázala hodně pomoci s jejich problémy (ať už to bylo týrání jejich manžely, problémy s dětmi, penězi atd), tak mně opravdu věřily a já vlastně měla možnost sledovat chod těch domů s lucerničkami v přímém přenosu. A žasla jsem
. Co tam chodí mravokárců (ať v soukromém či dokonce veřejném životě). Co převzorných otců, kteří potom někde při večeři s manželkou šmahem odsuzují všechny nevěrníky
. Kolik takových, kteří na veřejnosti hlásají desatero. A většinou ti, co nejvíce odsuzují nevěru, prostitutky atd, tak byli nejčastějšími a nejoplzlejšími zákazníky
. No a když vezmu statistiky, kolik procent mužských a kolik ženských je ve vztahu nevěrných, tak těch oboustraně věrných je nepatrný zlomek
P.S. a velice úsměvné je, když se k takové debatě o věrnosti až za hrob nachomejtnete a Vy víte, že ten morálně křišťálově čistý nenechá jedinou sukni na pokoji. A že to o něm vědí všichni...všichni kromě spokojené manželky. Nu, což už. Takový je život
Chceme byt zdravi a normalni, dokud to pujde !
Mám tomu rozumět tak, že kdo navštěvuje lehké děvy, je nemocný a nenormální? Leda ten, který kašle na ochranu a hygienu. A zmínit se při vhodné příležitosti o své "hříšné" minulosti (není nutno dopodrobna!) je lepší, než aby to zařídil někdo cizí "pro tvoje dobro".
Děvčata, ze začátku to vypadalo, že tu snad normální lidi nejsou. Ale tímhle posledním rozhovorem jste mně zvedly náladu, protože zase vím, že se svými názory nejsem na světě sám.
Děkuji vám
Je vidět, že máš doma patriarchát jak hrom a tvé ženy je mi líto, že musí (nemusí?) žít s despotou a tyranem, který je povahově a myšlenkově někde v 19. století. A to ti ještě hochu fandím
Je mi tě líto, takového ubožáka aby jeden pohledal
Satam - tvoje hloupa reakce hodne napovida o labilnosti vztahu, snazis se marne, svoje svedomi neprevztekas .
Ty jsi fakt totální ubožák a další reakce na tvoje kreténské výplody jsou pod moji úroveň. Takže ať se ti v tom tvém zaprděném pelechu daří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.