Nejste přihlášen/a.
Já bych zažádala písemně doporučeným dopisem na sídlo fir.T-mobile na převod sml.-odhlášemí syna z trvalého bydliště.
Převod smlouvy umožňuje novému účastníkovi převzít smluvní závazky, které jsou uzavřeny mezi T-Mobile Czech Republic a.s. a původním účastníkem.
Nový účastník přebírá původní smlouvu včetně závazků. Nastavení konkrétních služeb si nový účastník zvolí ihned při převodu (v převodním formuláři). Převod Účastnické smlouvy může být uskutečněn pouze pokud jsou uhrazeny všechny závazky původního účastníka, které jsou v den převodu po splatnosti.
Děkuji za radu, s paní jsem mluvil, o tomhle prý ví, ale bohužel to tak nelze udělat. Musí u toho být její syn, který to musí podepsat. Vzhledem k tomu, že je marná snaha synovi zkoušet pořád volat, jelikož jí telefon nebere a celkově jí naprosto ignoruje, nezbyde jí nic jiného, než platit, platit a platit, aby jí nezaťukal na dveře exekutor. T-mobile bude pochopitelně vysmátý, že někdo měsíčně provolá okolo 3 tisíc a někdo to platit musí. Je to poněkud smutné...
Nevím, jestli tomu rozumím správně. Já to chápu takto: smlouva je mezi paní a T-mob. a jsou na ní dvě karty, obě nyní evidované na paní a vše platí paní a bez souhlasu syna nelze převést placení na něj.
Pokud je to tak, jak píšu výše, postupovala bych takto:
1) nahlásila na T-mob. ztrátu (synovy) karty a požádala o blokaci a příp výměnu za novou (bude to stát tak asi 500, pokud je tam smluvní závazek té karty, jinak bych ji prostě jen zablokovala). Oni to zablokují a od té chvíle si chlapec nezavolá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.