Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatek za členství

Od: pojisteni odpovědí: 4 změna:

Přes E.Pojisteni.cz jsem sjednával loni pojištění na auto a teď jsem od nich dostal e-mail ve kterém mě nabízejí členství v suri.cz/...

Píší, že mě to přinese různé výhody. Ale v e-mailu bylo uvedeno, že členství budu mít 1 rok zdarma - to znamená, že za členství se platí (ikdyž až od 2 roku).

Nikde jsem ale nenašel jaký je členský poplatek. Nevíte někdo kolik toto členství stojí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ten web je tak tajemnej, že bych se na ně "vyprd".

hodnocení

0x

Pokud nevedi na suri.cz/... tak my, to take nevime.

iz*
hodnocení

0x

Chcete-li někde ušetřit, sledujte si vývoj cen sám. Každý systém bude sledovat jenom vybrané produkty → ta, z nichž bude mít nějaké provize.

A jestli je členství navíc (byť až od dalšího roku) placené, vůbec bych o něm nepřemýšlela.

petulinka
hodnocení

0x
Podpořila jsem Telefonující.cz a doufám, že to není další podvod jako Neurra. Sice jsem věřila i v AČVO.cz.
Doufám, že 11.5. Vodafone překvapí nebo 15.5. aspoň O2.
S těží, ale získáme 7 GB dat, neomezené SMS, neomezené volání za 479,- Kč!
Souhlasila by také s povinnými poplatky:
• aktivace SIM: 100,- Kč
• aktivace čísla: 1,- Kč
• přenos čísla z/do sítě: 499,- Kč / 501,- Kč
• pravidelný roční poplatek za aktivní SIM: 1000,- Kč
• další tarif: +200,- Kč v našem případě 679,- Kč
• smlouva na 18 měsíců

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]