Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi může být?

Od: marketka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

posledních zhruba 14 dní mě často bolí hlava, jsem unavená a po ránech mi je mdlo, občas na zvracení. Vůbec nevím co s tím a co to je. Nemá někdo podobnou zkušenost? Předem díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Zajděte si k lékaři a nechte se vyšetřit. Co máte za zdravotní problém Vám může říci jedině on.

hodnocení

1x

Pokud jsi ve "vhodném" věku, může to být i těhotenství.

nomad*
hodnocení

0x

Může Vám být ledacos. Možná první menstruace. Nebo menopauza. Nebo pijete moc rumu. Nebo Sava. Jmenoval bych Vám, co vše potřebují místní o Vás vědět na nějakou tu laickou diagnózu, ale nebylo by lepší prostě zajít k lékaři?

hodnocení

0x

K lékaři, který udělá testy. Na tyto příznaky sedí kde co, od boreliozy po kocovinu :)

junkers*
hodnocení

0x

časté změny počasí. Vždyť na velikonoce sněžilo a teď jsou 30tky jak v létě. A to prý zase má sněžit. Takže ty stavy mám také, neřeším.

Junkers - "... teď jsou 30tky jak v létě"

*sok* Proboha odkud jste? Já mám hodinu před polednem za oknem necelých 7 stupňů!

hodnocení

0x

Něco vás trápí a nevíte, jak z toho ven. Musíte to rychle vyřešit.

gjc
hodnocení

0x
To je příznak kde čeho. Jděte k lékaři. Může to být mimo jiné třeba jen nízký tlak.
liska*

Jak Vám má někdo cizí poradit, když neví, zda jste obézní důchodkyně nebo křehká žákyně 7.A?

martinaa*
hodnocení

0x

Jojo, takhle mi bylo v listopadu loni... a na naši malou slečnu, která se brzy narodí, už se moc těšíme. :)

Ale bez legrace, nepíšeš věk, takže těžko hádat. Může to být výkyvy počasí, skoky a tlak dělají špatně spoustě lidí. Může to být přechozená viróza. Neměla jsi klíště? I borelióza se projevuje podobně.

hodnocení

0x

Můžete mít v těle nedostatek draslíku, nebo čehokoliv jiného...nebo přebytek, nebo máte otravu z rýže /arzen/, nebo po čemkoliv jiném atd.atd...nechte si odebrat krev, změřit tlak a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]