Dobrý večer, chci poslat hru na PS4 v klasickém plastovém obalu Českou poštou nejlépe na dobírku, ale nikdy jsem nic takového neposílala, takže vůbec nevím jak. Na jejich webu mají možnost Cenného psaní, ale říkám si, že by šlo možná poslat obyčejnou obálkou jako dopis. Otázkou je, že bude poznat, že uvnitř není papír, tak jestli nedostanu na poště za uši...jak by jste to poslali Vy? Děkuji za odpovědi
Bublinkovou obálku a poslat jako doporučený dopis. Klidně bych použil i klasickou obálku a CD dal mezi dva silnější kartony. Nebo do krabičky např. od bonboniéry.
Dobrý den, já jsem posílal CD do ciziny takto - na poště jsem si koupil protinárazovou obálku (uvnitř je bublinková folie), zaplatil normální poštovné a bylo to doručeno dobře. Problém může být, když příjemce má malou pošt. schránku (pošťák nesmí obálku ohýbat, ale nějak ji do schránky opatrně vložit). Zdravím!
Zakoupil jsem na poště speciální bublinkovou obálku pro tyhle účely a poslal DVD do Austrálie jako doporučený dopis. Došlo tam v pořádku během pár dní a ani to moc nestálo. Je vhodné označit jako křehký obsah.
A proč posíláte na dobírku? Je to dražší a pro vás větší riziko. Když vám to pošta pošle zpět, poštovné vám už nikdo nevrátí.
melanie
Děkuji za všechny odpovědi poslala jsem dle vašich rad v bublinkové obálce doporučeně, dnes bylo doručeno. Mám ještě jeden dotaz: za jak dlouho mám očekávat složenku k vyzvednutí částky ve své schránce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.