Nejste přihlášen/a.
chci poslat hru na PS4 v klasickém plastovém obalu Českou poštou nejlépe na dobírku, ale nikdy jsem nic takového neposílala, takže vůbec nevím jak. Na jejich webu mají možnost Cenného psaní, ale říkám si, že by šlo možná poslat obyčejnou obálkou jako dopis. Otázkou je, že bude poznat, že uvnitř není papír, tak jestli nedostanu na poště za uši...jak by jste to poslali Vy? Děkuji za odpovědi
3x
Dobrý den, já jsem posílal CD do ciziny takto - na poště jsem si koupil protinárazovou obálku (uvnitř je bublinková folie), zaplatil normální poštovné a bylo to doručeno dobře. Problém může být, když příjemce má malou pošt. schránku (pošťák nesmí obálku ohýbat, ale nějak ji do schránky opatrně vložit). Zdravím!
0x
A proč posíláte na dobírku? Je to dražší a pro vás větší riziko. Když vám to pošta pošle zpět, poštovné vám už nikdo nevrátí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.