Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kde by člověk na internetu mohl zkusit štěstí a hrát o nějaké ceny jako třeba dovolená, auto či menší drobnosti?
Je něco kde je reálné vyhrát? Třeba i v zahraničních stránkách či českých?
Děkuji
1x
vala diváky,ať zavolají,nikdo nevolal a přitom to bylo úžasně lehké. Jak naschvál jsem u sebe neměl telefon. Smůla. Mohl jsem vyhrát balík.
doplněno 23.04.17 15:40: Sebod asi jste špatně pochopila smysl mé odpovědi.Opravdu nejsem tak naivní.
hrac
. Fakt jsi tak naivní? Víš co tam volá lidí, kteří ale nejsou přepojeni? A právě proto, že to vypadá, že se nikdo stále nedovolal, ačkoliv to je přeci tak strašně lehké, tam volají další a další lidé. Buď rád, že jsi neměl telefon u sebe, ušetřil jsi tisícovku ![]()
Tazatelka. Na Fb je plno soutěží. Od takových, kdy vyhraješ kafe, až po takové, kdy můžeš vyhrát třeba dovolenou
doplněno 23.04.17 16:18:
hrac. Ano, špatně jsem Tě pochopila. Je totiž hodně lidí, co se opravdu na to "nikdo to neví a nikdo nevolá" chytí. ![]()
0x
Choďte na plesy - hasičské, myslivecké... V tombole se dá vyhrát leccos. My vyhráli kdysi kuchyňské hodiny, které nešly, ohromný rohlík značně neslušného tvaru, 2 m krychlové dřeva a jednou dokonce zastřeleného kance!
Soutěžím v časopisech už nějak nevěřím. Posílám 1 x týdně vyluštění do redakce Překvapení - a nikdy ani párátko. Vyhozených 800 Kč za rok!
V televizi jsou soutěže pro naivy, jen aby nasbírali co nejvíc telefonátů: vzpomínám na otázku z nedávného pořadu: Když se řekne slovo CIRKUS - vybaví se nám: a/ šunka b/ klaun. Prostě mají národ za stádo pitomců.
Jinak, jistě víte, že se říká: Když je štěstí unavené, i na vola si sedne. Neberte to osobně, ale je to tak.
Jeden známý neustále posílá různé soutěže, SMS ho často vyjdou třeba i na dva tisíce. Ale protože to má tolik zajištěné, často se stane, že získá výhru třeba za deset tisíc. Ale jistotu nemá nikdy. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.