Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá hrát soutěž o ceny?

Od: jankula odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

kde by člověk na internetu mohl zkusit štěstí a hrát o nějaké ceny jako třeba dovolená, auto či menší drobnosti?

Je něco kde je reálné vyhrát? Třeba i v zahraničních stránkách či českých?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matlysek*
hodnocení

2x

Staci do googlu napsat "souteze" a vyjede vam nespocet takovych serveru... Ja jsem take nejakou dobu na tom ujizdel ,ale nikdy , jsem nic nevyhral jen jsem musel udelat mraky registraci...

hrac
hodnocení

1x
Já jsem si kdysi pustil televizi a tam byla taková jednoduchá soutěž,něco jako najdi 3rozdíly a byla tam dost vysoká výhra,moderátorka pořád vyzý
vala diváky,ať zavolají,nikdo nevolal a přitom to bylo úžasně lehké. Jak naschvál jsem u sebe neměl telefon. Smůla. Mohl jsem vyhrát balík.
doplněno 23.04.17 15:40: Sebod asi jste špatně pochopila smysl mé odpovědi.Opravdu nejsem tak naivní.
sebod*

hrac *smich*. Fakt jsi tak naivní? Víš co tam volá lidí, kteří ale nejsou přepojeni? A právě proto, že to vypadá, že se nikdo stále nedovolal, ačkoliv to je přeci tak strašně lehké, tam volají další a další lidé. Buď rád, že jsi neměl telefon u sebe, ušetřil jsi tisícovku ;)

Tazatelka. Na Fb je plno soutěží. Od takových, kdy vyhraješ kafe, až po takové, kdy můžeš vyhrát třeba dovolenou

doplněno 23.04.17 16:18:

hrac. Ano, špatně jsem Tě pochopila. Je totiž hodně lidí, co se opravdu na to "nikdo to neví a nikdo nevolá" chytí. ;)

daisyyo
hodnocení

0x

Zamyslelela bych se, jestli mi to soutěžení za to stojí. Protože pak budou mít tvé osobní údaje se kterými budou moci nahládat jak chtějí. Nebo myslíš, že vyhraješ TV a oni ti ji předají v parku na domluveném místě?

jankula
hodnocení

Děkuju,hrát radši nebudu,jen náhodně když na nějakou hru náhodně narazím.

nomad*
hodnocení

0x

Takových her je spousta. A vyhrát se tam dá. Vážně se na tom dá skvěle napakovat. Tedy pokud jste provozovatelem.

hodnocení

0x

Choďte na plesy - hasičské, myslivecké... V tombole se dá vyhrát leccos. My vyhráli kdysi kuchyňské hodiny, které nešly, ohromný rohlík značně neslušného tvaru, 2 m krychlové dřeva a jednou dokonce zastřeleného kance!

Soutěžím v časopisech už nějak nevěřím. Posílám 1 x týdně vyluštění do redakce Překvapení - a nikdy ani párátko. Vyhozených 800 Kč za rok!

V televizi jsou soutěže pro naivy, jen aby nasbírali co nejvíc telefonátů: vzpomínám na otázku z nedávného pořadu: Když se řekne slovo CIRKUS - vybaví se nám: a/ šunka b/ klaun. Prostě mají národ za stádo pitomců.

Jinak, jistě víte, že se říká: Když je štěstí unavené, i na vola si sedne. Neberte to osobně, ale je to tak.

Jeden známý neustále posílá různé soutěže, SMS ho často vyjdou třeba i na dva tisíce. Ale protože to má tolik zajištěné, často se stane, že získá výhru třeba za deset tisíc. Ale jistotu nemá nikdy. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]