Prosim, nevite z ceho by me mohlo uz nekolikaty den palit jakoby kolem kotniku a trochu i v lytku? je to pocit jako kdybych se namazala treba mentolovou masti...nic zvladtniho jsem nedelala, dekuji
Dobrý den, bodnutí hmyzem, zánět, problém žilní nedostatečnosti, namožení, infekce, alergie - vyberte si nebo zajděte za lékařem (tady přesnou diagnozu nikdo nenapíše). Zdravím!
doplněno 23.04.17 13:17:
Ano, možností je mnoho (záleží i na Vašem věku či prostředí, kde se pohybujete). No, a možná to je jen od ponožek nebo zapařené.
kotnik
jee...spis jsem se chtela ujistit, ze to muze byt, at nejsem za hypochondra) ) k doktorovi zajdu, jestli to neprejde, jen jsem netusila, kolik je moznosti diagnozy...
Někdy se tak projevuje začínající dna, ale fakt to chce radši k lékaři.
kotnik
děkuji - určitě jsme po Vás nechtěla návod, jak se léčit a diagnozy, jen spíše jestli někdo má podobný problém,ať mám trochu představu, o co může ev. jít...
liska*
Známá to mívá, někdy se zastaví, že ji pálí stehna nebo lýtka. Čekáme až ji to přejde. Má to od 30 let už asi 12 roků. Chodí k neurologovi a musí brát hořčík plus ještě nějaké léky. Hořčík si můžete koupit, jinak je v kakau, ořechách, banánech, klíčkách a cereáliích...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.