Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízdenka Praha - Uhříněves

Od: adamm odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

spíš mám otázku abych neprodělal, jak nejlépe se z hlavního nádraží dostat do Uhříněvsi? Našel jsem vlak a tedy klasicky koupit jízdenku u českých drah, nebo platí jízdenka do vlaku, když mám na MHD? Nebo je lepší jiné spojení?

Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pražská MHD má systém složitý jako orloj. Pokud máte předplaceno (OpenCard, Lítačka, časová jízdenka) je to v ceně. Pokud máte platnou jednotlivou jízdenku, je to rovněž v ceně, ale pozor, nejlevnější jednotlivé jízdenky ve vlaku neplatí. Rovněž si samozřejmě lze zakoupit obyčejnou jízdenku ČD, ale je to dražší než jednotlivé jízdné MHD.

dpp.cz/...

hodnocení

0x

Do Uhříněvsi platí platí městská MHD

hodnocení

0x

Dobrý den. Jak už bylo řečeno, do Uhříněvsi si nemusíte kupovat do vlaku žádnou jízdenku. Můžete jet na jízdenku MHD. Tedy na Opencard nebo Lítačku, popř. běžnou časovou jízdenku MHD, kterou si označíte před nástupem do vlaku ve strojku.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

MHD platí myslím až do Kolovrat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]