Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezletilý vs kapka Aperolu

Od: filipek odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli vadí když mám 14 roků že jsem si dal kapku Aperolu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vykuk*
hodnocení

1x

Ahoj, nesmíš si ale nakapat celej hrnek, to by ti moc dobře neudělalo. Nebo si kapat do strojku (úst) pravidelně. Nech to na pozdější věk a doufám, že k tomu nepřičuchneš, jako já. Já se poprvé nalil asi ve 13ti, když starší sourozenec slavil s kamarády u nás a já potají usrkával, když mě neviděli. Nic hezkého to nebylo, svoji večeři jsem si prohlédl ještě jednou a blbě mi bylo ještě 2 dny.

A mohu ti říci, že sladkosti nebo dobré papání je lepší než alkohol ;)

m
hodnocení

0x

Vadí,děti alkohol pít nemají,abys neskončil později jak alkoholik.Už to nepi.

filipek
hodnocení

já jsem to ještě nikdy nepil a alkohol taky nepiju.

trevor*

Tak co řešíš? Kapka ti nemá jak uškodit

filipek
hodnocení

Jo nic neřeším jenom jestli kapka nevadí (nikdy jsem ještě žádný alkohol nepil)

repkin*
21.04.17 21:01
*ee*

lidus*
hodnocení

0x

14 tos měl nejvyšší čas, já vylizovala skleničky od Becherovky dávno před tímto věkem a dnes alkohol piji jen příležitostně a málo. Příště nám zkus napsat, že sis dal pár šluků, neboj ani to tě nezabije a neznamená to, že budeš kuřák.

kohout00*
hodnocení

0x
Poprvé jsem se opil ve 14 letech, měsíc před patnáctinami a to tak, že jsem ten večer třikrát zvracel,už jsem byl úplně prázdnej :-D . Druhej den se mi trochu motala hlava, ale jinak si myslím, že mi to neuškodilo. Teď mi je 17 a rozhodně si nemyslím že by mě tento zážitek nějak ovlivnil.
majsterjoe*
Tak to je škoda. Když by tě to ovlivnilo tak, že bys alkohol v životě úplně vynechal, byl by to úspěch.

ronyx*
hodnocení

0x

Aperol, to je tohle? Ta reklama se mi líbí - pěkná písnička, pěkný holky, nemá to chybu

V originále je to tahle zpěvačka a tahle píšnička

lucka*
hodnocení

0x

Jestli se na tohle fakt musíš ptát, tak ano, ty by jsi pít rozhodně neměl, pokud v tom kapka vzbudí tolik úzkosti :D a nebo jen z nudy nevíš coby tak píšeš sem?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]