Ahoj, nesmíš si ale nakapat celej hrnek, to by ti moc dobře neudělalo. Nebo si kapat do strojku (úst) pravidelně. Nech to na pozdější věk a doufám, že k tomu nepřičuchneš, jako já. Já se poprvé nalil asi ve 13ti, když starší sourozenec slavil s kamarády u nás a já potají usrkával, když mě neviděli. Nic hezkého to nebylo, svoji večeři jsem si prohlédl ještě jednou a blbě mi bylo ještě 2 dny.
A mohu ti říci, že sladkosti nebo dobré papání je lepší než alkohol
14 tos měl nejvyšší čas, já vylizovala skleničky od Becherovky dávno před tímto věkem a dnes alkohol piji jen příležitostně a málo. Příště nám zkus napsat, že sis dal pár šluků, neboj ani to tě nezabije a neznamená to, že budeš kuřák.
Poprvé jsem se opil ve 14 letech, měsíc před patnáctinami a to tak, že jsem ten večer třikrát zvracel,už jsem byl úplně prázdnej . Druhej den se mi trochu motala hlava, ale jinak si myslím, že mi to neuškodilo. Teď mi je 17 a rozhodně si nemyslím že by mě tento zážitek nějak ovlivnil.
majsterjoe*
Tak to je škoda. Když by tě to ovlivnilo tak, že bys alkohol v životě úplně vynechal, byl by to úspěch.
Jestli se na tohle fakt musíš ptát, tak ano, ty by jsi pít rozhodně neměl, pokud v tom kapka vzbudí tolik úzkosti :D a nebo jen z nudy nevíš coby tak píšeš sem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.