Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlad, nenasytnost a nespavost

Od: vojta1996 odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Mám asi od minulého pátku pocit z toho, mít pořád hlad. Ale něco mi brání se do něčeho zakousnout, skoro vůbec nemůžu spát a sem tam taky zvracím (za to dobu zatím jen jednou). Nemůže to být stresem? Pokud ano tak prosím poraďte. Co mám dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud jste zvracel jen jednou, není to "sem tam". Třeba Vám jen něco nesedlo.

Chce to být v klidu a pohodě, příjemnou relaxační hudbu, procházka před spaním a sklenici teplého mléka. To vše navodí lepší spánek.

Jíst 5 - 6 x denně, dopřát si hodně ovoce a zeleniny. To je důležité zvláště teď po zimě. Zkusit nějaké bylinkové čaje. Já teď piji z čerstvých kopřiv, chystám se na pampelišky!

Nemít problémy ve škole nebo v zaměstnání, prostě být v pohodě a nestresovat se. Jde to. Jaga.

hodnocení

1x

Samozřejmě, že to může být stresem (ale nemusí). Když mě kdysi žena ze dne na den vyhodila z domu, bylo mi fyzicky tak zle, že jsem myslel, že to nepřežiju *blee*. Za týden jsem zhubnul o 7 kilo (tuhle dietu nedoporučuju :-D).

Co máte dělat? Pokud možno odsranit původ stresu, hledat rozptýlení (prostě na problém pokud možno nemyslet) pít bylinkové uklidňující čaje (což ovšem při větším stresu samo o sobě asi moc nepomůže), dočasně použít volně prodejné uklidňující léky, navštívit psychologa, v nejhorším případě psychiatra.

iz*
hodnocení

1x

Týden máte problémy a místo návštěvy lékaře se ptáte lidí, kteří Vás neznají, nevědí, co Vám je a s největší pravděpodobností Vám poradí něco, co Vám spíše uškodí? Spolehnete-li se na rady laiků, nepomůžete si. Zajděte ještě dnes k lékaři! [A pokud už se ptáte, vyjadřujte se přesněji: Jenom jednou není "sem tam" a nechutenství není nenasytnost.]

liska*
hodnocení

1x

Člověče, vy chcete radu, ale my nemáme představu, o koho jde. Jestli jste bledý študentík, nebo starý silný diabetik. Nenasytný se vytrvale cpe. To asi nejste, když píšete,že máte hlad. Při stresu a nespavosti se bere hořčík a B vitamin . Ale není jasné, jestli je to opravdu důsledek stresu. A jestli se z toho sem tam nepozvracíte.

hodnocení

0x

Určitě to bude stresem. Dnes jsem po dlouhé době vytáhla z knihovny knihu Mirzakarima Norbekova Zkušenost hlupáka aneb Klíč k prozření, jak se zbavit brýlí - neděste se divného názvu, je to báječná kniha, určitě vám pomůže a taky se podívejte na web pronaladu.cz, jsou tam napsány správné věci, taky mi to hodně pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]