Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám asi od minulého pátku pocit z toho, mít pořád hlad. Ale něco mi brání se do něčeho zakousnout, skoro vůbec nemůžu spát a sem tam taky zvracím (za to dobu zatím jen jednou). Nemůže to být stresem? Pokud ano tak prosím poraďte. Co mám dělat?
Pokud jste zvracel jen jednou, není to "sem tam". Třeba Vám jen něco nesedlo.
Chce to být v klidu a pohodě, příjemnou relaxační hudbu, procházka před spaním a sklenici teplého mléka. To vše navodí lepší spánek.
Jíst 5 - 6 x denně, dopřát si hodně ovoce a zeleniny. To je důležité zvláště teď po zimě. Zkusit nějaké bylinkové čaje. Já teď piji z čerstvých kopřiv, chystám se na pampelišky!
Nemít problémy ve škole nebo v zaměstnání, prostě být v pohodě a nestresovat se. Jde to. Jaga.
Samozřejmě, že to může být stresem (ale nemusí). Když mě kdysi žena ze dne na den vyhodila z domu, bylo mi fyzicky tak zle, že jsem myslel, že to nepřežiju . Za týden jsem zhubnul o 7 kilo (tuhle dietu nedoporučuju
).
Co máte dělat? Pokud možno odsranit původ stresu, hledat rozptýlení (prostě na problém pokud možno nemyslet) pít bylinkové uklidňující čaje (což ovšem při větším stresu samo o sobě asi moc nepomůže), dočasně použít volně prodejné uklidňující léky, navštívit psychologa, v nejhorším případě psychiatra.
Týden máte problémy a místo návštěvy lékaře se ptáte lidí, kteří Vás neznají, nevědí, co Vám je a s největší pravděpodobností Vám poradí něco, co Vám spíše uškodí? Spolehnete-li se na rady laiků, nepomůžete si. Zajděte ještě dnes k lékaři! [A pokud už se ptáte, vyjadřujte se přesněji: Jenom jednou není "sem tam" a nechutenství není nenasytnost.]
Člověče, vy chcete radu, ale my nemáme představu, o koho jde. Jestli jste bledý študentík, nebo starý silný diabetik. Nenasytný se vytrvale cpe. To asi nejste, když píšete,že máte hlad. Při stresu a nespavosti se bere hořčík a B vitamin . Ale není jasné, jestli je to opravdu důsledek stresu. A jestli se z toho sem tam nepozvracíte.
Určitě to bude stresem. Dnes jsem po dlouhé době vytáhla z knihovny knihu Mirzakarima Norbekova Zkušenost hlupáka aneb Klíč k prozření, jak se zbavit brýlí - neděste se divného názvu, je to báječná kniha, určitě vám pomůže a taky se podívejte na web pronaladu.cz, jsou tam napsány správné věci, taky mi to hodně pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.