Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtela bych se zeptat ,chceme letet s kamaradkou doTurecka na par dn ise podivat ,ma ukrajinske obcanstvi ,ale ma na uzemi CR trvale bydliste ,myslite ,ze potrebuje vizum? Pokud ano muzete mi nekdo poradit ,kde se presne v Praze nachazi? Na internetu jsem se docetla ze na Na Ořechovce 69 , Praha 6 , 162 00 a pak jsem jeste nasla
Turecká ambasáda v Praze:Pevnostní 3,
162 00, Praha 6 a nevim presne teda kam ,jestli na velvyslanectvi ci ambasadu?dekujii Vam moc za rady
tak jsem se docetla ,ze vizum je potreba ,jen nevite nekdo kam pro vizum? ambasada ci velvyslanectvi
Tak zavolejte buď tam nebo tam a uvidíte co Vám řeknou.Je to to nejednodušší.
doplněno 15.11.09 14:09:
Turecko: ambasáda, zastupitelský úřad země v ČR:
Velvyslanectví Turecké republiky, Na Ořechovce 69, 162 00 Praha 616, tel: 224 311 402, 224 311 403, fax: 224 311 279, e-mail: turkembprague@ms.easynet.cz, prag.be@worldonline.cz
E-mail:EMAIL turkemb.prague@mfa.gov.tr
Otevírací hodiny:
Pondělí - Pátek 9:00 _ 12:30, 14:00 _ 17:30
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.