Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpis smlouvy

Od: hankas® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám podepsat tuto smlouvu,která má 4 listy. Podpisy mají být na této stránce, ( na tomto listu papíru,z druhé strany neni nic ) ale podle mě tato strana neříká oč se jedná.

Podpis smlouvy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud chcete mít jistotu, že se smlouvou nebude nějak manipulováno, pak můžete parafovat každou stránku smlouvy v pravém dolním rohu nebo trvat na tom, aby sešitá smlouva byla opatřena samolepkou na přelepování smluv. Ta se nalepí do levého horního rohu tak, že její jedna polovina je na prvním listu a druhá polovina na posledním listu. Přelepka se poté orazítkuje z obou stran a parafuje. Pak bude nepochybné, že podpisy souvisejí s uzavřenou smlouvou.

hodnocení

Děkuji za radu :)

hodnocení

0x

Na konec smlouvy můžete připojit poznámku, že smlouva obsahuje určitý počet stránek textu. Poznámku nechat podepsat druhou stranou.

vykuk*

Počet stran nic neřeší, když by někdo mohl ty strany přece nahradil něčím jiným, nevýhodným pro toho, kdo to podepisuje , ne?!

Jedině to mít sešité a s razítky a pečetí. Mě to u notáře tak udělali a ještě skz stránky byl provlíklý červený provázek, který byl ukončen v té pečeti. Když jde o důležité dokumenty, nespoléhal bych na volné listy, to by jste se mohl tím podepsaným volným listem připravit třeba o celý svůj majetek, nebo později zjistit, že někdo přijde s pohledávkou na x miliónů.

angell1985*
hodnocení

0x

Podepsat,otočit,dát do tiskárny,dopsat že se jedná o zřeknutí se nároku na podíl z nemovitosti a na problém je zaděláno.

hodnocení

Dala jsem natisknou dvoustrany,takže je to vyřešené :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]